Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Εκτελούν πολιτικά αεροσκάφη....δεξιές κλειστές στροφές στον ουρανό της Ημαθίας;

Γέμισε ο ουρανός της Ημαθίας από τις γνωστές άσπρες γραμμές, που οι "ειδικοί" διατείνονται ότι είναι από τα αέρια των αεροσκαφών που πετούν σε μεγάλο ύψος και κρυσταλλοποιούνται. Μεταξύ των
αερίων λοιπόν στον ουρανό φαίνεται καθαρά μια κλειστή δεξιά στροφή στα ίχνη, που είναι αδύνατο να ανήκει σε πολιτικό αεροσκάφος που ακολουθεί συγκεκριμένους αεροδιαδρόμους. Εκτός και αν πέταξαν από την...χαρά τους τα F16 της Πολεμικής μας Αεροπορίας, στα πλαίσια του αγγέλματος του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα για την αναβάθμιση τους στις ΗΠΑ, γεγονός που θα δώσει και θέσεις εργασίας στον αμερικάνικο λαό, όπως, ευστόχως παρατήρησε ο πρόεδρος Τραμπ. Μας ψεκάζουν, δεν μας ψεκάζουν οι Αμερικανοί, εμείς πάντως τους τα...ακουμπάμε κανονικά!
Y.Γ Το περί...δεξιάς στροφής των ιχνών του αεροσκάφους προφανώς και έχει σχέση με την αντίστοιχη πολιτική στροφή που πραγματοποιεί η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, η οποία το μόνο που δεν αναφώνησε ακόμη είναι το "Στρατηγέ ιδού ο Στρατός σας" όπως είπε, κατά την διάρκεια του εμφυλίου ο Παναγιώτης Κανελόπουλος στον Στρατηγό Βαν Φλιτ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου