Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Στην ANUGA της Κολωνίας ξεχωρίζουν τα...σαλιγκάρια Ημαθίας!

Δυναμική είναι η ελληνική συμμετοχή στην ANUGA 2017, την μεγαλύτερη, παγκοσμίως, εμπορική έκθεση στον χώρο των τροφίμων και των ποτών.107 χώρες και  7.400 εκθέτες (μεταξύ τους και 270 ελληνικές παρουσίες) δίνουν το "παρών", ανταγωνιζόμενες, με καινοτόμα και ποιοτικά
προιόντα, σε αυτό τον δύσκολο κλάδο της παγκόσμιας οικονομίας. Μεταξύ των συμμετοχών και αυτή του Ημαθιώτη "σαλιγκαρά" Αντώνη Τρύφων, ο οποίος παρουσιάζει στους επισκέπτες της ANUGA ποιοτικές γεύσεις από βραστά, ψητά, καπνιστά και με...κάθε τρόπο μαγειρεμένα σαλιγκάρια, που εκτρέφει. Ευχές για τα καλύτερα σε αυτή την υψηλά γαστρονομική του προσπάθεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου