Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Διονύσης Διαμαντόπουλος: Με ετοιμότητα και αισιοδοξία για τη νέα χρονιά

"Μετά τη διενέργεια των μεταθέσεων και των αποσπάσεων από νομό σε νομό και την έγκαιρη πρόσληψη των αναπληρωτών εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων, ολοκληρώσαμε χθες αργά το απόγευμα τον προγραμματισμό για την ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Ολοκληρώσαμε μια επίπονη διαδικασία που ξεκίνησε από τις 20 Αυγούστου με την
τοποθέτηση των υπεραρίθμων εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά, την τοποθέτηση των αποσπασμένων και των αναπληρωτών στις υπόλοιπες κενές θέσεις, καθώς και τη συμπλήρωση του ωραρίου όλων των εκπαιδευτικών σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Ημαθίας. Απομένει η κάλυψη ενός μόνο κενού στην Πληροφορική, καθώς και η επόμενη φάση προσλήψεων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής για την κάλυψη και των υπόλοιπων αναγκών μας στο πρόγραμμα της Παράλληλης Στήριξης.
Οφείλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, που μέσα από τις πολύωρες και εξαντλητικές συνεδριάσεις συνέβαλαν, με την άψογη συνεργασία και υπευθυνότητά τους, στον ορθό και έγκαιρο προγραμματισμό των ενεργειών μας. Έτσι, με τα σχολικά βιβλία να βρίσκονται ήδη στις τάξεις και τους εκπαιδευτικούς στις θέσεις τους, ξεκινάμε τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου τη νέα σχολική χρονιά με πλήρη ετοιμότητα και αισιοδοξία για να μπορέσουμε να προσφέρουμε στο παιδί την Εκπαίδευση που έχει ανάγκη το ίδιο και χρειάζεται ο τόπος μας" Με αυτές τις σκέψεις ένας εξαιρετικός φίλος και επιστήμονας, ο διευθυντής της Α΄Βάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Διονύσης Διαμαντόπουλος δίνει το αισιόδοξο στίγμα της νέας σχολικής χρονιάς, που ξεκινά από Δευτέρα. Ευχές ο Τριαδικός Θεός να δυναμώνει το έργο όλων των εκπαιδευτικών μας, χαρίζοντας μάθηση και φώτιση στους μαθητές τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου