Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Η κίνηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.Παντελεήμονος

 O Σεβασμιώτατος :
Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στις 7:00μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και εν συνεχεία θα τελέσει παράκληση στην Παναγία στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Αλεξανδρείας με την ευκαιρία της μεταφοράς της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Μελικιώτισσας.

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δαβίδ και Αγίας Άννης στα Ριζώματα και θα
υποδεχθεί την τίμια κάρα του Οσίου Δαβίδ.

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στις 7:00μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό επί τη εορτή της Αγίας Ιερουσαλήμ στο Καμποχώρι Ημαθίας.

Την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει επί τη εορτή της Αγίας Ιερουσαλήμ στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Βεροίας.

Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στις 7:00μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στις 7:00μ.μ. θα μεταφέρει το Ιερό Λείψανο του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και εν συνεχεία θα χοροστατήσει στον εσπερινό
επί τη εορτή του Αγίου Αθανασίου του Κουλακιώτου στον Ιερό Ναό Αγίων Νεομαρτύρων Χαλάστρας.

Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει επι τη εορτή του Αγίου Αθανασίου του Κουλακιώτου στον Ιερό Ναό Αγίων Νεομαρτύρων Χαλάστρας.

Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στις 7:00μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό επί τη εορτή της Γεννήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Παναγίας Καλλίπετρας.

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει επί τη εορτή της Γεννήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Γεννεσίου της Θεοτόκου στο Πλατύ.

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει επί τη εορτή των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης στο Γηροκομείο Ναούσης.

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στα Μάλγαρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου