Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Ιωάννα Πέρβου: Δύσκολη μέρα για το Νοσοκομείο Νάουσας


"Είναι χρέος μας να στηρίξουμε το Νοσοκομείο Νάουσας, χαρά μας να συνδράμουμε σε τόσο όμορφες πρωτοβουλίες!  Σήμερα σε μια δύσκολη μέρα για το νοσοκομείο, καθώς ο επιλεγείς ειδικευμένος Παθολόγος απέσυρε το ενδιαφέρον του, ενόσω
έτρεχαν οι διαδικασίες του διορισμού του, και η παθολογική κλινική επαφίεται πάλι στην καλή βούληση των ειδικών ιατρών...σήμερα η εκδήλωση των Φίλων του Νοσοκομείου είναι πιο επίκαιρη από πότε!"
Αγωνιώδης η προσπάθεια της διοικήτριας του Νοσοκομείου Ημαθίας κας. Ιωάννας Πέρβου για την εύρυθμη λειτουργία της πολύπαθης μονάδας, που δυστυχώς μαστίζεται από την έλλειψη παθολόγων, με αποτέλεσμα σήμερα και αύριο να μην έχει γενική εφημερία στην παθολογική. Γνωστά τα προβλήματα, τα οποία μπορούν να λυθούν, έστω και ημιμόνιμα με την πρόσληψη επικουρικών γιατρών στην κλινική. Το ζήτημα είναι αν υπάρχει ενδιαφέρον πλέον, αφού οι γιατροί μας πλέον επιλέγουν να φύγουν στο εξωτερικό, με μισθούς πολλαπλάσιους του ΕΣΥ. Το...μαχαίρι και το πεπόνι έχει τώρα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας, για αυτόν τον γόρδιο δεσμό. Σίγουρα θα χρειαστεί και η πίεση των κυβερνητικών βουλευτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου