Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Το TAEKWON-DO ένωσε Νάουσα και Νέα Υόρκη

Στο Queens της Νέας Υόρκης βρέθηκε ο Εκπαιδευτής του Αθλητικού Συλλόγου «Τέτραθλον» Νάουσας Δημητριάδης Παναγιώτης 4 DAN κατά το πρόσφατο ταξίδι του σε Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και Καναδά. Εκεί είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί, μετά από σχετική πρόσκληση, τον
Πρόεδρο της Αμερικάνικης Ομοσπονδίας Taekwon-do Master Ruben Suarez 8 DAN ο οποίος διατηρεί στην περιοχή το «Queens Taekwon-do Center» τα τελευταία 25 χρόνια.
Ο Master Suarez είναι μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Taekwon-do. Η πρώτη γνωριμία με τον Εκπαιδευτή μας έγινε τον Φεβρουάριο του 2013 στην πόλη Benidorm της Ισπανίας, κατά την διάρκεια Διεθνούς Σεμιναρίου Διαιτησίας και από τότε οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις που διέπονται από αμοιβαίο αλληλοσεβασμό.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε μια μικρή ξενάγηση στις εγκαταστάσεις καθώς και γνωριμία με τοπικούς αθλητές και Διεθνείς Πρωταθλητές.
Η επίσκεψη έκλεισε με την ανταλλαγή συμβολικών δώρων και με την ανοιχτή πρόσκληση που απηύθυνε ο Έλληνας Εκπαιδευτής στον Αμερικανό Master για να επισκεφτεί την πόλη της Νάουσας, όταν στο μέλλον βρεθεί στην Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου