Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Και τώρα τι θα γενούμε χωρίς....Survivor και Μπογδάνο. Ήσαν και αυτοί μια κάποια λύσις!

Ρεκόρ τηλεθεάσεως στην αρένα του Survivor με το... κοινό να μαγεύεται από τους μύες και τα...σταυροκοπήματα του "Ντάνου" ανακηρρύσοντας τον ως νικητή των μονομάχων. Όχι ακόμη δεν θα ακουστεί το "Χαίρε Καίσαρ, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν" αλλά πού ξέρεις σιμά κοντά τα "Κολοσσαία". Γιατί όχι, σε καμιά δεκαριά χρόνια να υπάρχει αληθινή αρένα με πραγματικούς μονομάχους, που θα εξοντώνουν τους αντιπάλους τους για μια χούφτα...δολάρια, ευρώ ή και
δραχμές! Χαρές από τη μια, ιδιαιτέρα λύπη από την άλλη για την αποχώρηση Μπογδάνου από τον τηλεοπτικό αέρα του ομόσταβλου του "Ντάνου"! Άξιος υπηρέτης και ανώτερος του Προτοσάλτε, του Παπαδημητρίου και άλλων τινών, στην εξυπηρέτηση των μνημονιακών συμφερόντων Τρόικας και ΔΝΤ, ο Κωνσταντίνος θα είναι μια μεγάλη "απώλεια", για την προπαγάνδα των ξένων συμφερόντων στον τόπο μας. Και τώρα  τι θα γενούμε χωρίς....Survivor και Μπογδάνο. Ήσαν και αυτοί μια κάποια λύσις, θα μπορούσε να γράψει στα σήμερα ο Κωνσταντίνος Καβάφης, αφού οι βάρβαροι πλέον είναι λέξη απαγορευμένη στην ξεπεσμένη νεοελληνική ηθική, που εκστασιάζεται με "Ντάνους", "Μελέτες" , "Τατιάνες" και τα υπόλοιπα κατακάθια της τηλεοπτικής αποχαύνωσης.
Υ.Γ Όαση ενάντια στα Survivor το βράδυ της Τετάρτης το φεστιβάλ CIOFF του "Πυρσού", στο δημοτικό θέατρο Νάουσας. Υπέροχοι χορευτές, νέα παιδιά, από διάφορα μέρη του κόσμου, έδωσαν το μήνυμα ότι ο πολιτισμός ενώνει τους λαούς. Μέχρι την Κυριακή λοιπόν, όσοι πιστοί προσέλθετε, απόντος μάλιστα και του....Survivor!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου