Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παγκρατίου

Με μεγάλη επιτυχία έγινε  το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουλίου στην Αθήνα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος, στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, και παρά τον καύσωνα
και την υπερβολική ζέστη  συμμετείχαν  35 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα.
 Από την πόλη μας πήρε μέρος ο Αθλητικός σύλλογος πολεμικών τεχνών ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ με 3 αθλητές τους Κώστα Μίγγα ,  Γρηγόρη Σερδάρη και Χρήστο Λίτο που συνόδευε ο προπονητής τους κ. Γεώργιος Καισαρίδης και ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Σάκης Σερδάρης.
 Και οι τρείς αθλητές αγωνίστηκαν στον ΑΓΩΝ Παγκρατίου Αθλήματος (όρθια μάχη με πυγμές και λακτίσματα που επιτρέπονται οι πτώσεις και η πάλη στο έδαφος). Η εμφάνιση του συλλόγου μας ήταν καλή με τον Κώστα Μίγγα να παίρνει την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο  στους Έφηβους στα -55 κιλά και του Γρηγόρη Σερδάρη και Χρήστο Λίτο να κάνουν πολύ καλό αγώνα ,χωρίς όμως να φτάσουν στο βάθρο και στα μεττάλια (με τις κατηγορίες τους να είναι μοριοδοτούμενες , 10% μόρια για σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ).
  Και οι τρείς αθλητές κέρδισαν με τις θέσεις που πήραν το δικαίωμα συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει τον Οκτώβριο.
  Ο σύλλογος συγχαίρει τους αθλητές που πήραν μέρος  καθώς και τους γονείς τους, και ευχαριστεί ιδιαίτερα τον κ. Σάκη Σερδάρη που συνόδευσε μαζί με τον προπονητή την αποστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: