Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Απάντηση στο άρθρο του Τάσου Καραμπατζού από τον δήμαρχο Νάουσας, Νίκο Κουτσογιάννη

Ο κ. Καραμπατζός παραμένει πιστός στη λαϊκίστικη τακτική διαστρέβλωσης και παραποίησης της αλήθειας.  Στοιχειώδη αντιληπτική ικανότητα θα οδηγούσε στην κατανόηση ότι το δίκτυο ύδρευσης και όχι οι ανοικτές θέσεις είναι το ισχυρό ‘χαρτί’ του σχεδίου του Δήμου Νάουσας για την αξιοποίηση των νερών, αυτών που ο κ. Καραμπατζός επί 12 χρόνια άφησε βορά στους ιδιώτες.
 Η παρουσία εκπροσώπων τόσο σημαντικών επιστημονικών και εκπαιδευτικών φορέων και δομών
στην εκδήλωση του Δεκεμβρίου που επικαλείται (Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ΡΑΕ, Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, ΤΑΡ, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας) και η ανοικτή στήριξή τους στο βραβευμένο σχέδιο του Δήμου μας, εγγυώνται την πορεία του και τη βεβαιότητα ότι σύντομα ο Δήμος Νάουσας θα είναι πρωτοπόρος πανευρωπαϊκά στην ορθολογική και αποδοτική αξιοποίηση ενός δημόσιου αγαθού.
Ας μην επιχαίρουν λοιπόν (η χαρά δεν τους αφήνει;) αυτοί που επί χρόνια φρόντισαν με την αδιαφορία και την ανεπάρκειά τους να χαρίσουν στους ιδιώτες τον πλούτο των Δημοτών, στους οποίους οφείλουν μια συγνώμη για τους πόρους που τους στέρησαν τόσα χρόνια. Εμείς θα διεκδικήσουμε προς όφελος των Δημοτών και τη θέση «Μπαχούτσι» για να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους.
ΥΓ 1: Η παλαιοκομματική αντίληψη του κ. Καραμπατζού δεν λέει να τον εγκαταλείψει. Εμείς στην υλοποίηση των σχεδίων μας για την πρόοδο του Δήμου δεν σκεφτόμαστε τις εκλογές – όπως αυτός, αλλά το συμφέρον του τόπου. Άλλωστε τα σχέδια μας θα ενισχύσουν τον τόπο για τα επόμενα πολλά χρόνια.
ΥΓ 2: Ας μας δείξει ο κ. Καραμπατζός τη γεννήτρια που έθεσε σε λειτουργία στη ΒΕΤΛΑΝΣ, καθώς και τα έσοδα του Δήμου. Πραγματικά, λίγη ντροπή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου