Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Εκδηλώσεις της "Πρόσβασης" στην Ημαθία για την παγκόσμια μέρα κατά των ναρκωτικών


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σειρά εκδηλώσεων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Ημαθίας ΠΡΟΣΒΑΣΗ σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια.
Στις 8/6/2017 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση σε συνεργασία με το 5ο, 6ο και 10ο Νηπιαγωγείο
Νάουσας, κατά την οποία τα παιδιά συμμετείχαν σε βιωματικά εργαστήρια με θέμα την αγάπη.
 Στις 12/6/2017 τα παιδιά του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας συμμετείχαν σε βιωματικά εργαστήρια με θέμα «Διαχείριση των Συναισθημάτων».
Οι δράσεις ολοκληρώθηκαν με τις κεντρικές εκδηλώσεις στις 26/6/2017 σε Νάουσα και Βέροια. Συγκεκριμένα η ΠΡΟΣΒΑΣΗ σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – τμήμα Νάουσας, διένειμε έντυπο υλικό και ενημέρωσε την τοπική κοινωνία για θέματα πρόληψης των εξαρτήσεων. Στην εκδήλωση παρεβρέθηκε η Βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φρόσω Καρασαρλίδου και η Δημοτική Σύμβουλος Νάουσας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ κ. Αραμπατζή Στέλλα.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας  πραγματοποιήθηκε  εκδήλωση του Κέντρου Πρόληψης με θέμα: «Με την αγάπη οδηγό....στο αερόστατο θα μπώ.!» σε συνεργασία με την Διεύθυνση Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας – Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων.  Στην αυλή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δημιουργικές δραστηριότητες καθώς και να παρακολουθήσουν αφήγηση παραμυθιού με θέμα την προσφυγιά  και την αξία της αγάπης.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ κ. Νίκη Καρατζιούλα, Περιφερειακή Σύμβουλος ΠΕ Ημαθίας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Βέροιας κ. Γεώργιος Σοφιανίδης και ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας κ. Τάσος Κωστόπουλος ως εκπρόσωπος των βουλευτών ΖΥΡΙΖΑ Ημαθίας.
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι εργάστηκαν για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά!

Η Πρόεδρος Καρατζιούλα Νίκη – Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Ημαθίας &
Η Επιστημονική Ομάδα της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Ολγάνου 19, Βέροια – Τηλ 23310 73125 Φαξ: 23310 76125

Σε συνεργασία με τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ (ΟΚΑΝΑ)


Δεν υπάρχουν σχόλια: