Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Αυγουστιάτικη περιήγηση στο φαράγγι της Κράστας

Σε τελική ευθεία , με απαίτηση του κόσμου κι επιμένοντας, ορίστηκε η αυγουστιάτικη εκστρατεία στο Φαράγγι της Κράστας, Κυριακή 6/8/2017, από πλατεία Γιαννακοχωρίου 10.30 π.μ. αναχώρηση!

Ας αγκαλιάσουμε και πάλι το φαράγγι, το διαμάντι, εδώ στον τόπο μας, διασχίζοντας το ολόδροσα, καταπράσινα, ακόπιαστα, εξάσφαιρης
πορείας στους σταθμούς, Δέση, Μέση, Στενό, Γαλάζια Νερά, Πράσινα Νερά, Φουρκέτα, Μαύρο Λιμάνι, Αερόπετρα, Καταρράκτης, μιας πεντάωρης διαδρομής, πήγαινε έλα, με ευθύνη ημών των ιδίων! Η πορεία και ο χρόνος ελαχιστοποιείται βέβαια, κατ΄ επιθυμίαν εκάστου και αναπαύεται σε όποιο σταθμό επιλέγει...

Οι go krasta, Κτήμα Κυρ Γιάννη, Τοπικό Συμβούλιο - Πολιτιστικός Σύλλογος- Αγροτικός Συνεταιρισμός- Γιαννακοχωρίου, τα '' Όρνια της Κράστας '', σας καλούν στο διάβα της φύσης, κολυμπώντας τις λατρείες της χαράς, της άθλησης ,του πολιτισμού, ανθρώπινης γνωριμίας!
Οι εκδρομείς ας έχουν καπέλα, νερά, ξηρούς καρπούς και χωριατόπιτες, μαγιό, αλλαξιές υποδημάτων και τη σοβαρότητα στο εγχείρημα.

Με το πέρας της διαδρομής, στο έμπα του φαραγγιού, στη Δέση, μας αναμένουν οίνοι, χυμοί, ροδάκινα, δαμάσκηνα, χαρούμενα καρπούζια, αθάνατες βουτιές στο χρόνο και στο χώρο!!!

Ελάτε! Κυριακή 6/8/2017- Από πλατεία Γιαννακοχωρίου 10.30 π.μ.
Και επικοινωνία: 23320 51124 - 6939699902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου