Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Ένωση Κονσερβοποιών Ελλάδας: Συμπύρηνο, η σωστή ποιότητα διαβατήριο αξιοποίησης του

Ξεκινάει τις επόμενες ημέρες η συγκομιδή του συμπύρηνου ροδάκινου και νιώθουμε την ανάγκη άλλη μια φορά να ενημερώσουμε τους παραγωγούς μας για την αναγκαιότητα παράδοσης στις βιομηχανίες κατάλληλης ποιότητας.
Όπως είναι γνωστό, η ελληνική
κομπόστα ροδάκινου, αλλά και ο χυμός του και το κατεψυγμένο του προϊόν, κατέκτησαν εδώ και πολλά χρόνια την παγκόσμια αγορά. Αυτό στηρίχτηκε σε δύο προϋποθέσεις:
Α) την άριστη ποιότητα πρώτης ύλης και συνεπώς τελικού προϊόντος
Β) το ανταγωνιστικό κόστος
Δυστυχώς, τα δύο τελευταία χρόνια, που είχαμε μειωμένη παραγωγή, η ποιότητα του συμπύρηνου ροδάκινου που παρέλαβαν τα εργοστάσια ήταν, όπως όλοι γνωρίζουμε, υποβαθμισμένη, με κύριο χαρακτηριστικό τα άγουρα-πράσινα ροδάκινα. Αυτό δημιούργησε δυσκολίες διάθεσης του προϊόντος.
Φέτος, μπορούμε να φτιάξουμε τη χρονιά ανάκαμψης. Οι παραγωγοί πρέπει να παραδώσουν τη γνωστή καλή ποιότητα του παρελθόντος για να ξανακατακτήσουμε τις αγορές.
Αυτό απλά σημαίνει να παραδώσουν ροδάκινα ΚΙΤΡΙΝΑ, ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΒΑΡΟΣ 110 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ. _

1 σχόλιο:

  1. Αν τους πληρωσετε μπορει να παρετε καμια ποιοτητα,αλλιως θελει να πατε να ξανασπουδασετε εκει στα οικονομικα πανεπιστημια μαρκετινγκ,που σας εμαθαν τις μαγκιες περι κοστους παραγωγης,πως θα βρισκετε καλα προιοντα χωρις να τα πληρωνετε.Η μαλλον του χρονου ετοιμαστητε να παραγετε στα εργοστασια σας κουκουμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή