Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Πετυχημένο το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας το διήμερο 8 & 9 Ιουλίου.
Ο θεσμός που ξεκίνησε δειλά το 2015 έδωσε την ευκαιρία σε δημιουργούς από όλη την Ελλάδα να παρουσιάσουν της ταινίες τους και στους θεατές
να τις παρακολουθήσουν και να προβληματιστούν πάνω σε σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα.
Ευχαριστούμε όλους τους δημιουργούς για την συμμετοχή των ταινιών τους , όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση του φεστιβάλ και το κοινό που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για ακόμα μια χρονιά.
Ιδιαιτερότητα του φετινού φεστιβάλ τα βραβεία κοινού (3rd Alexandria Short Film Festival Audience Award) που δόθηκαν στους δημιουργούς.
Βραβείο κοινού για το 3ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας για την ταινία «Curriculum Vitae» του Ιγνατιάδη Δομήνικου.
Στην δεύτερη θέση των προτιμήσεων βρέθηκε η ταινία "Wrong Turn" σε σενάριο/σκηνοθεσία του Φώτη Κελεπούρη ενώ την τρίτη θέση στις προτιμήσεις του κοινού μοιράστηκαν οι ταινίες "Yelena" σε σενάριο/σκηνοθεσία του Αμπατζή Δημήτριου και «February 15 (15/2)» σενάριο/σκηνοθεσία του Σακαλόγλου Έκτωρ.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την σχολή χορού «ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ» για το υπέροχο χορευτικό στην έναρξη καθώς και τον σύλλογο Χαρίεσσας – Χαρίζω ΖΩΗ για την παρουσία τους με σκοπό την εγγραφή δοτών μυελού των οστών.

Ομάδα Δράσης και Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας                                        
3ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας – 3rd Alexandria Short Film Festival

Υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου