Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Ευχαριστούν τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 7ου δημοτικού Νάουσας

Οι μαθητές/τριες, η Δ/ντρια και το Διδακτικό Προσωπικό του 7ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας, ευχαριστούν θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την άριστη συνεργασία, τις προσφορές του για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των
παιδιών και τη βελτίωση του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου στα δύο χρόνια της θητείας του. Είναι τιμή για το σχολείο να έχει συνοδοιπόρους τους γονείς, όπως έμπρακτα έγινε στο δικό μας σχολείο.
Οφείλουμε να αναδείξουμε το σημαντικό έργο σας σαν συλλογικότητα, γιατί σταθήκατε δίπλα μας σε κάθε περίσταση. Ευχαριστούμε την πρόεδρο κ. Μπιτέρνα Χρύσα για την εθελοντική εικαστική παρέμβασή της, ώστε ο εσωτερικός χώρος του σχολείου να μεταμορφωθεί σε χώρο χαράς για τα παιδιά και ο εξωτερικός αύλειος χώρος με τη βοήθεια του γυμναστή κ. Σγούρδα Γεωργίου να μεταμορφωθεί σε χώρο παιχνιδιού.
Η προθυμία σας, η εκτίμησή σας και τα έργα σας θα μας θυμίζουν ότι η συλλογική σκέψη- δράση και η συνεργασία έχει απεριόριστη δυναμική. Ο αμοιβαίος σεβασμός και η αναγνώριση προσφοράς αλλάζουν το τοπίο του σχολείου και του δίνουν ώθηση για το καλύτερο.



Τα παιδιά
Η Δ/ντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου