Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Η Νάουσα ετοιμάζεται για τη δική της…Team Selfie!

Selfie Game: Τo νέο, ταξιδιωτικό και πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι που θα ξεκινήσει να προβάλλεται το φετινό φθινόπωρο μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες το ταξίδι του για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Από τους προορισμούς δεν θα μπορούσε να λείπει η Νάουσα. Η ομάδα του Selfie Gameέρχεται το
Σάββατο 24 Ιουνίου στη Νάουσα και σας προσκαλεί όλους να γίνετε μέρος του παιχνιδιού.

Πως; Το παιχνίδι παίζεται σε τρεις γύρους και ξεκινάει από το πρωί. Για τις πετυχημένες Selfie που θα βγάλουν μέσα στο παιχνίδι οι δύο παίχτες κερδίζουν Like. Ο παίχτης που θα καταφέρει να συγκεντρώσει τα περισσότερα Like και να ξεπεράσει τις δοκιμασίες με τον καλύτερο χρόνο κερδίζει ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Ο τρίτος και τελικός γύρος που θα καθορίσει και τον νικητή θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο δημοτικό πάρκο της Νάουσας.
Εδώ οι παίχτες θα πρέπει να συγκεντρώσουν σε Group Selfie όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Όσο περισσότερο κόσμο καταφέρουν να πείσουν να μπει στη Seflie τους τόσα περισσότερα και τα Like που θα κερδίσουν.
Σας περιμένουμε το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Πάρκο για να βοηθήσουμε τους παίχτες μας να βγάλουνε δύο μεγάλες Group Selfie και να φύγουν με το έπαθλο.

Ο στόχος είναι να δείξουμε ότι η Νάουσα εκτός από τις φυσικές ομορφιές της έχει ανθρώπους με «τρέλα», νεανικό παλμό και selfie που αξίζει να τις δει όλη η Ελλάδα.
Να είστε εκεί! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: