Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Πρωτιές για την ρυθμική γυμναστική του "Φίλιππου"

 
Η μικρή  ταλαντούχα αθλήτρια του Α.Π,Σ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στην τελική φάση του πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής Παγκορασίδων Α και Β χρονιάς Βορείου Ελλάδος !!!!Μία διάκριση που είχε πολλά χρόνια να χαρεί  το φίλαθλο κοινό της
 Ρυθμικής στην Βέροια!
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Ν.Ιωνίας στον Βόλο στις 24-26 Ιουνίου. Συγκεκριμένα η ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ήταν 1η στο σύνθετο ατομικό στην ηλικία της (παγκορασίδα Α Χρονιάς)με 38,950 βαθμούς παίρνοντας το χρυσό μετάλλιο , 1η στο στεφάνι , 2η στο πρόγραμμα χωρίς όργανο, 2η στην μπάλα και 4η στο σχοινάκι.
Η Ντόκα Ιωάννα επίσης παγκορασίδα  1ης χρονιάς φανερά βελτιωμένη  σε όλα τα όργανα από τον προηγούμενο αγώνα κατάφερε να καταλάβει την 7η Θέση στο πρόγραμμα με μπάλα κάτι αρκετά δύσκολο λόγω του εξαιρετικά  μεγάλου ανταγωνισμού!
Η  Ντόκα Ελένη ,Δοξοπούλου Μελίνα και  Στήθου Ελένη Άννα( παγκορασίδες Α Χρονιάς) επίσης πολύ πιο σταθερές στα όργανα από τον προηγούμενο αγώνα και έχοντας μια πολύ καλή παρουσία στο πρόγραμμα χωρίς όργανο  έδωσαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον!..
    Οι μικρές αθλήτριές του Φιλιππου Βέροιας  απέδειξαν ότι με σκληρή δουλειά και προσήλωση στους στόχους τους τίποτε δεν είναι ανέφικτο !

Δεν υπάρχουν σχόλια: