Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Άλογα τα… αδέσποτα σκυλιά! Καταγγελία του Τάσου Καραμπατζού και οι απαντήσεις αντιδήμαρχου και δημάρχου

Για πελώρια αδέσποτα σκυλιά που μοιάζουν με… άλογα έκανε λόγο ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας,  λέγοντας ότι έμειναν σε μακέτες οι εξαγγελίες του κ. δημάρχου για καταφύγιο αδέσποτων στην περιοχή της «Ρουντίνας». Ο κ. Καραμπατζός κατήγγειλε
επίσης ότι αδέσποτα ζώα επιτίθενται σε πολίτες, σε περιοχές της Νάουσας, κατονομάζοντας και τον τέως δημοτικό σύμβουλο κ. Βασίλη Τζώρτζη, που είχε αντίστοιχη δυσάρεστη εμπειρία!


«Η νομοθεσία είναι ξεκάθαρη. Τα αδέσποτα στειρώνονται και επαναπροωθούνται στον χώρο που βρέθηκαν. Τα άγρια μαζεύονται. Έχουν γίνει 66 στειρώσεις. Τα καταφύγια έχουν ήδη γίνει, αλλά είναι χώροι προσωρινής φιλοξενίας, μέχρι να επιστρέψουν στο περιβάλλον τους» απάντησε ο αντιδήμαρχος  κ. Καρανάτσιος.

 «Σε ένα χρόνο κάναμε σε ένα χρόνο 70 στειρώσεις. Στην προηγούμενη δεκαετία καμία. Υπάρχει νέος ενήλικος πληθυσμός, που σημαίνει ότι ή μας τα φέρνουν, ή κάποιοι παίζουν με τα  ζώα ως κουτάβια και μετά  τα αφήνουν. Υπήρξε καταγγελία δημότισσας, ότι σε βραδινές ώρες  αυτοκίνητο άφησε σκυλιά στην πόλη.  Για επιθετικά σκυλιά ο νόμος προβλέπει συγκεκριμένη διαδικασία.  Συνεργαζόμαστε με δήμο Βέροιας για  τις στειρώσεις.  Η Βέροια έκανε κυνοκομείο όταν έδιναν λεφτά, όχι όμως κάποιοι… άλλοι» είπε ο κ.δήμαρχος.

1 σχόλιο:

  1. οι τοπικοι αρχοντες ας παψουν επιτελους να παιζουν μικροπολιτικα παιχνιδια συμφερωντων εις βαρος των αθωων αυτων ψυχων..ειδικα τα συγκεκριμενα 'αλογα'
    που λεει ο κ. καραμπατζος ειναι ολο και ολο ενα σκυλι το οποιο δεν πειραζει ανθρωπο αν το αφησεις στην ησυχια του.φτανει πια τα ψεμματα με τις επιθεσεις.εμεις που ζουμε? σε αλλη πολη? πιο πολλυ κυκλοφορουμε στους δρομους απο οτι ολοι εσεις οι θιγμενοι με τα αδεσποτα(να στε σιγουροι) και μια επιθεση δεν φαγαμε ποτε. το αγνο το πλασμα κυριοι τοπικοι αρχοντες φενεται απο το βλεμμα του οπως επισης και το πλασμα που ειναι σκαρτο (π.χ ενας ανθρωπος)...επισης ο πλανητης ανηκει σε ολους,αλλοι θελουν μαντρωμα οχι τα σκυλια.καλο καλοκαιρι και ο θεος να σας δωσει φωτηση επιτελους.

    ενας μη φιλοζωος/φιλανθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή