Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Θερινές εξετάσεις ζωνών στον ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ

Με συμμετοχή τριανταεπτά αθλητών, ο Αθλητικός Σύλλογος «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας πραγματοποίησε την Δευτέρα 19-06-2017 τις θερινές εξετάσεις ζωνών.
Οι εξεταζόμενοι υποβλήθηκαν σε τρίωρη πρακτική και θεωρητική δοκιμασία υπό την καθοδήγηση του Εκπαιδευτή τους Δημητριάδη Παναγιώτη 4 DAN, ενθουσιάζοντας γονείς και παρευρισκόμενους με την απόδοση τους. Τις εξετάσεις τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ελληνικής
Ομοσπονδίας Τετράθλου Grand Master Γιαλαμάς Παναγιώτης 9 DAN, ο οποίος απένειμε τα πτυχία και τις ζώνες στους επιτυχόντες.
Τον βαθμό των 9 GUP (μισή κίτρινη) έλαβαν οι: Σερδάρης Νικόλαος, Χατζηϊωαννίδης Δημήτριος, Πέιος Αναστάσιος, Τζέπος Χρήστος και Λογγινίδης Ευρυπίδης. Τον βαθμό των 8 GUP (κίτρινη ζώνη) ο Ίντος Αθανάσιος και η Φιλιππίδου Ελένη. Τον βαθμό των 7 GUP (μισή πράσινη) οι: Μπέζος Ζήσης, Ζούκης Βασίλειος, Λίλης Στέργιος, Νούκου Ελένη και Καρακώτσης Δημήτριος. Τον βαθμό των 6 GUP (πράσινη ζώνη) η Τζημώκα Αικατερίνη και η Παναγιωτίδου Μαρία - Ελένη. Τον βαθμό των 5 GUP (μισή μπλε) οι: Μυλωνάς Γεώργιος, Δουλγερίδης Χριστόφορος, Λίλης Γεώργιος, Τσάκνης Ιωάννης, Μπαλ Έκτορας, Δημητριάδου Γεωργία, Σιδηρόπουλος Ελευθέριος, Τζιμουλίκος Κωνσταντίνος και Γκαρνέτα Ευθυμία. Τον βαθμό των 4 GUP (μπλε ζώνη) οι: Μπαμίχας Κωνσταντίνος, Ρότζιος Μιχαήλ, Χατζηκώστας Δημήτριος, Ευαγγελοπούλου Ραφαηλία, Παπαλιάγκας Κωνσταντίνος και Γρηγοριάδης Αλέξανδρος. Τον βαθμό των 3 GUP (μισή κόκκινη) οι: Βαλσαμίδου Ειρήνη, Τζέπος Κωνσταντίνος, Καλπακίδης Αστέρης, Ιωαννίδης Δημήτριος, Παπαντωνίου Δημήτριος και Μάντσιου Αικατερίνη. Τέλος, τον βαθμό των 2 GUP (κόκκινη ζώνη) η Δημητριάδου Νένα και ο Γιάννος Γεώργιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: