Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Πρόσκληση προς τους επιχειρηματίες του Τουρισμού της Βέροιας

Την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 στις 18.00 το απόγευμα στο συνεδριακό χώρο του Επιμελητηρίου Ημαθίας θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της παγκόσμιας πλατφόρμας Travel Massive.
Το Travel Massive αποτελεί μια παγκόσμια πλατφόρμα στην οποία συμμετέχουν επαγγελματίες και άνθρωποι του τουρισμού από όλο τον κόσμο. Αποτελείται από  chapters (τμήματα) και έχει αναπτυχθεί ήδη σε πάνω από 130 πόλεις στον κόσμο. Μέσα από το Travel Massive, οι επαγγελματίες
του τουρισμού από όλο τον κόσμο, έρχονται σε επαφή μεταξύ τους με στόχο να δημιουργήσουν επαγγελματικές συνεργασίες.
Πριν από ένα χρόνο περίπου ιδρύθηκε το chapter της Βόρειας Ελλάδας. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνονται εκδηλώσεις (events) για τους επαγγελματίες του τουρισμού, στοχεύοντας στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος και της αναγνωσιμότητας της Βόρειας Ελλάδας.
Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μάιου θα γίνει ενημέρωση για την πλατφόρμα αυτή, τον τρόπο δωρεάν εγγραφής τους και πως θα μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα αυτή για να επικοινωνήσει δωρεάν με επαγγελματίες του τουρισμού από όλο τον κόσμο, με σκοπό νέες επιχειρηματικές επαγγελματικές συνεργασίες.
Η παρουσίαση της πλατφόρμας θα γίνει από τα στελέχη της εταιρίας Respond on Demand με την οποία συνδιοργανώθηκε το Β2Β διήμερο τον περασμένο Μάρτιο όπου στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει και μια σύντομη παρουσίαση των υπηρεσιών της Respond On Demand.
Η παρουσία των ανθρώπων του τουρισμού κρίνεται απαραίτητη.
Για περισσότερες πληροφορίες,
23313050523 - 608
Αντιδημαρχία Τουρισμού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου