Σάββατο, 20 Μαΐου 2017

Το ΕΠΑ.Λ. Νάουσας στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης, αφιερωμένο στην ΕΙΡΗΝΗ και ΦΙΛΙΑ των λαών


Το ΕΠΑ.Λ. Νάουσας, ύστερα από πρόσκληση της κ. Μαρίας Λουμπουρδή, συνιδρύτριας της Ένωσης Τεχνών Ελλάδος-GREEK ART UNION, συμμετείχε στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης, στη Νάουσα, μεταξύ 30 Απριλίου και 4 Μαΐου 2017, εκθέτοντας έργα ζωγραφικής των μαθητριών Μπάτση Βαλενίνα, Τσαούση Τάνια, Μάρκου Νικολέτα και Ζώιου Πολυτίμη,  τα
οποία έλαβαν πολύ θετικές κριτικές.
Παράλληλα, μαθητές του σχολείου μας με υπεύθυνο καθηγητή κ. Στέργιο Τσηρπανλή, κατασκεύασαν Σύμβολο της Ειρήνης το οποίο εξετέθη μαζί με τα υπόλοιπα έργα τέχνης της Έκθεσης.
Η ειδικότητα Κομμωτικής Τέχνης του Τομέα Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας του 1ο ΕΠΑ.Λ. Νάουσας συμμετείχε στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης, αφιερωμένο στην Ειρήνη και τη Φιλία, που διοργανώθηκε στη Νάουσα, μεταξύ 30 Απριλίου – 4 Μαΐου 2017, με τη δημιουργία καλλιτεχνικού (αρχαιοελληνικού) χτενίσματος. 
Ταυτόχρονα, η καθηγήτρια του τμήματος κ. Δέσποινα Τσιτλακίδου με τους μαθητές της παρουσίασαν το προϊόν AFOVA, serum για τα μαλλιά και το σώμα, το οποίο δημιούργησαν στα πλαίσια προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας και Επιχειρηματικότητας κατά το σχολικό έτος 2016-17. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: