Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Νίκος Κουτσογιάννης από το δημοτικό συμβούλιο: Η υπόθεση Νοσοκομείου Νάουσας είναι 100% κυβερνητική

Επίθεση σε όσους αδυνατούν τη ζημία στη λειτουργία του Νοσοκομείου Νάουσας, με μεροληπτικές και λανθασμένες, όπως τις χαρακτήρισε, αντιλήψεις, έκανε στην διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, το απόγευμα της Τετάρτης 3ης Μαΐου  ο δήμαρχος Νάουσας κ. Νίκος Κουτσογιάννης, αναφερόμενος… προφανώς στην επιστολή του τέως δημάρχου κ. Καραμπατζού!. «Είναι προτεραιότητα η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας στο Νοσοκομείο μας.  Η υπόθεση όμως  Νοσοκομείο Νάουσας είναι 100% κυβερνητική υπόθεση. Από την πρώτη μέρα
έχουμε κάνει κινήσεις που δικαιώθηκαν, όπως η μαιευτική. Συνεχίζουμε για συμβάλλουμε στην βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του. Τα προβλήματα του έχουν ονοματεπώνυμο σε επίπεδο κυβερνητικό και σε τοπικό επίπεδο . Την Παρασκευή θα συναντηθώ  συν με τον υπουργό υγείας για την πλήρωση κενών θέσεων, αλλά και την οργάνωση και λειτουργία της μονάδας» είπε ο κ. δήμαρχος.

Υ.Γ Είναι προφανές ότι το ρεπορτάζ για την σημερινή μη εφημέρευση του Νοσοκομείου Νάουσας γράφτηκε μετά από τις δηλώσεις του κ. Κουτσογιάννη στο δημοτικό συμβούλιο. Ήδη έχει περάσει ένας μήνας από τότε που ο ίδιος εξήγγειλε την έλευση επικουρικών παθολόγων (μετά τη συνάντηση του με την διοικητή της 3ης ΥΠΕ κ. Κίρκο) που δεν υπήρχαν όμως στην λίστα της ΥΠΕ και ποτέ δεν ήρθαν στο Νοσοκομείο της Νάουσας. Η κατάσταση επιδεινώθηκε άρδην με την παραίτηση του κ. Βάγια και την αναρρωτική άδεια της κας. Μπούροβα. Καλά τα λόγια αλλά ο κοσμάκης υποφέρει. Χωρίς παθολογική κλινική δεν υφίσταται Νοσοκομείο. Ας ελπίσουμε ότι την Παρασκευή θα λύσει το πρόβλημα για να μην επαληθευτούν δυο λαικές θυμοσοφίες "Η εγχείρηση επέτυχε, ο ασθενής απεβίωσε" και το "ζήσε Μαύρε μου να φας τον Μάη τριφύλλι". Ο Μάης έφτασε δήμαρχε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου