Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Δυναμική παρουσία, για μια ακόμη χρονιά, της Ημαθίας στη Frescon

Δυναμική είναι η παρουσία, για μια ακόμη χρονιά, την τρίτη, των συνεταιριστικών οργανώσεων και των ιδιωτικών επιχειρήσεων της Ημαθίας, που δραστηριοποιούνται στον χώρο των φρέσκων φρούτων και λαχανικών, στην διεθνή έκθεση του χώρου, Frescon 2017, η οποία διοργανώνεται στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Στην πρεμιέρα της παραβρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΘ-HELEXPO κ. Κυριάκο Ποζρικίδη, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για το οργανωτικό επίπεδο της Frescon, στις οποία θα κλείσουν εμπορικές συμφωνίες πάνω από 140 επαγγελματίες του χώρου, από όλο τον κόσμο! "Για τρίτη συνεχόμενη
χρονιά η Ημαθία συμμετέχει δυναμικά με τις συνεταιριστικές της οργανώσεις, αλλά και τις ιδιωτικές επιχειρήσεις της, στην διεθνή έκθεση φρούτων και λαχανικών Frescon,  η οποία άνοιξε τις πύλες της σήμερα Παρασκευή 27 Απριλίου και θα


ολοκληρωθεί την Κυριακή 29 Απριλίου. Οι ημαθιώτικες επιχειρήσεις κοσμούν την έκθεση, καθιστώντας την περιφερειακή μας ενότητα leader  του χώρου. Με ικανοποιεί το γεγονός ότι ήταν πολλές οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις του τόπου μας ,  που με ελάχιστο κόστος ανέδειξαν τα προϊόντα  τους στο περίπτερο της ΠΚΜ, που παραχωρήθηκε με πρωτοβουλία μου προς τον αγαπητό περιφερειάρχη μας Απόστολο Τζιτζικώστα, σε 140 εμπορικούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Από τη Ρωσία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Μεγάλη Βρετανία, μέχρι το Χονγκ Κονγκ και τη Σαουδική Αραβία.
Στη συζήτηση που είχα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΘ-HELEXPO κ. Κυριάκο Ποζρικίδη ,διαπίστωσα την άρτια οργάνωση της Frescon, η οποία στοχεύει στην εξωστρέφεια και την επαφή των εκθετών με  τους μεγαλύτερους ομίλους του διεθνούς λιανεμπορίου, καθώς και με εγχώριους και ξένους διακινητές στα φρέσκα φρούτα και λαχανικά.
Η  Frescon αναδεικνύεται πλέον ως το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός στο χώρο των φρέσκων φρούτων και λαχανικών στη Νοτιανατολική Ευρώπη, με την παράλληλη διοργάνωση συνεδριακών και άλλων εκδηλώσεων, στις οποίες παρουσιάζονται  οι τελευταίες εξελίξεις  του πρωτογενούς τομέα ολόκληρου του πλανήτη.
Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και κυρίως στην χώρα μας, η οποία οφείλει να αναδείξει την εξωστρέφεια της επιχειρηματικότητας του πρωτογενούς της τομέα, ως τον κυρίαρχο παράγοντα οικονομικής και κοινωνικής επανάκαμψης  των Ελλήνων" αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. αντιπεριφερειάρχης. Και από εμάς ευχές για το καλύτερο σε όλους τους συμμετέχοντες Ημαθιώτες, ιδιώτες και συνεταιρισμούς.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου