Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Πυρά από τον σύνδεσμο επιχειρηματιών Ημαθίας Ημαθίας -Υποστηρικτών Τελωνείου Κουλούρας σε Μούρνο και Παπαγιάννη

Η διαχειριστική επιτροπή του  "Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ημαθίας - Υποστηρικτών Τελωνείου Κουλούρας, Ημαθία Επειχειρείν", συγχαίρει τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κον. Κώστα Καλαϊτζίδη, τον Δήμαρχο Βέροιας κον. Κώστα Βοργιαζίδη,τους Περιφερειακούς Συμβούλους κα. Νίκη Καρατζιούλα, Θεόφιλο Τεληγιαννίδη, Στάθη Σαρηγιαννίδη, Θανάση Χειμώνα, καθώς και τους Δημοτικούς Συμβούλους Βέροιας στο σύνολό τους, για την συμβολή τους στις αποφάσεις των
Συμβουλίων τους σχετικά με την παραχώρηση τμήματος της πρώην Περιφερειακής Αγοράς

της Κουλούρας προς το Υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να στεγαστεί το νέο Τελωνείο
της Ημαθίας.
 Επίσης συγχαίρει τον Περιφερειάρχη ΠΚΜ κον. ΑπόστολοΤζιτζικώστα και τον Πρόεδρο
του Επιμελητηρίου Ημαθίας κον. Νίκο Ουσουλτζόγλου, για την αμέριστη συμπαράστασή
και αρωγή τους στο εγχείρημα των επιχειρηματιών προς το γενικότερο καλό του τόπου και
της ευρύτερης περιοχής.
 Η στιβαρή στάση του Αντιπεριφερειάρχη και του Δημάρχου, ως επικεφαλής των συμβουλίων τους, που επέδειξαν ο καθένας από την θέση του, ανταποκρινόμενοι στο κύρος που απορρέει από αυτή, ικανοποιούν τους Επιχειρηματίες που θα επιχορηγήσουν την εκτέλεση του έργου, οι οποίοι και αναλαμβάνουν την ευθύνη να ανταποκριθούν πλήρως στις δεσμεύσεις τους ως προς την συλλογή του χρηματικού ποσού, τις προδιαγραφές του έργου και την πιστή τήρηση του χρονοδιαγράμματος αποπεράτωσής του.
 Δυστυχώς όμως είμαστε στην δυσάρεστη θέση να καταδικάσουμε την ολίγιστη και προκλητική στάση του «συντοπίτη» μας Περιφερειακού Συμβούλου κου Δημήτρη Μούρνου, οι θέσεις και απόψεις του οποίου, στο Περιφερειακό Συμβούλιο στις 21-4-17 στη Θεσσαλονίκη και στο δημοσίευμα του στον Βεροιώτη στις 22-4-17, μόνο από άγνοια δεν χαρακτηρίζονται. Αφού αδυνατούσε και δεν ήθελε να συνεισφέρει στο κοινό καλό της Ημαθίας, τουλάχιστον ας μην έκανε κακό με τις αναφορές του, προκαταβάλλοντας μέρος των λοιπών Περιφερειακών Συμβούλων που συμμετείχαν στην σύσκεψη, δίδοντας ταυτόχρονα μια άσχημη εικόνα σε ότι αφορά την συνοχή των φορέων του τόπου μας.
 Αντίστοιχα ερωτηματικά προκαλούν οι θέσεις και απόψεις του κου. Γιάννη Παπαγιάννη στα ειρωνικά και καυστικά σχόλια του (ΗΜΕΡΗΣΙΑ 21-3-17) για την ομάδα των Επιχειρηματιών αλλά και των Θεσμικών παραγόντων του τόπου σε ότι αφορά την συνέργειά τους, για το κοινό καλό.
 Δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που είναι πολέμιοι της ομαδικότητας, κάποιοι που προσπαθούν ως μονομερείς αστέρες να γίνουν γνωστοί και μερικοί που με την πρώτη ευκαιρία σπεύδουν την τελευταία στιγμή να φωτογραφηθούν για να ‘’αποδείξουν την συνεισφορά’’ τους, μελλοντικά, στα επιχειρηματικά δρώμενα του τόπου.
 Η διαχειριστική επιτροπή του
 Συνδέσμου ‘’Ημαθία Επιχειρείν’’
 ΓΙΑΓΚΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
 ΤΑΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
 ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
 ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: