Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Ευχαριστήριο του "Υφαδιού"

Τα παιδιά και οι γονείς του συλλόγου ΑμεΑ ΥΦΑΔΙ σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, που δείξατε έμπρακτα την αγάπη σας, στηρίζοντας την πασχαλιάτικη έκθεσή μας, που έγινε στο σπιτάκι μας, απέναντι από τον ΟΤΕ.
Ιδιαίτερα  ευχαριστούμε  την εταιρεία φύλαξης του Άρη Μπαλτατζίδη, τον καλλιτέχνη φωτογράφο Νίκο Μπιλιούρη και τον Γιάννη Κουκούλο για τις φωτογραφήσεις, τον Τάσο Μητρόπουλο και τον Πέτρο Στοΐδη για τη δημιουργία των βίντεο, την Αθανασούλα Βλάχου για τα όμορφα δωράκια της, το αρτοποιείο Θέμη και Δημήτρη Θανασούλη, το ζαχαροπλαστείο ΣΟΥΛΑ, τους εθελοντές του
ΥΦΑΔΙΟΥ Άρτεμη Μπαξεβάνου, Κώστα Περιβολάρη και Κώστα Κολτσάκη για τη βοήθειά τους, το 1ο γενικό λύκειο Νάουσας και τη διεύθυνσή του για τη φιλοξενία τους, την εταιρεία του Κωνσταντίνου Σταμάτη «Olive's Earth» για την προσφορά πεντανόστιμων βιολογικών ελιών, τον Α.Σ.Ν., την κ. Σοφία Παπαδοπούλου, τον τοπικό - περιφερειακό ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο που προβάλλουν το έργο μας και, κυρίως, όλους εσάς, που είστε δίπλα μας και χάρη στην αγάπη σας, συνεχίζεται η λειτουργία του ΥΦΑΔΙΟΥ μας. Έτσι ομορφαίνει καθημερινά η ζωή των μελών του, εδώ και 16 ολόκληρα χρόνια, χωρίς καμία κρατική επιχορήγηση.
Ευχόμαστε η Ανάσταση του Κυρίου να σας χαρίζει υγεία και ευτυχία!
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος - Εθελόντρια
Ευγενία Ζάλιου - Μπασιακούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου