Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Διονύσης Κούγκας προς Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ημαθίας: Απαράδεκτη η μη πρόσκληση συμμετοχής της Σχολής Επιμόρφωσης ΕΛ.ΑΣ

Επιστολή προς την διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας έστειλ ο διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας . Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Κούγκας Διονύσης, εκφράζοντας τα παράπονα του για την μη πρόσκληση συμμετοχή του σε εκδήλωση της "Δευτεροβάθμιας" που είχε στόχο τον
ενημερωτικό προσανατολισμό των μαθητών, αναφορικά με τις στρατιωτικές σχολές και τις αντίστοιχες των σωμάτων ασφαλείας. Ο κ. Κούγκας αναφέρει τα εξής:
       
"Έλαβα γνώση μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου την δημοσίευση – πρόσκληση περί εκδηλώσεων με μέριμνα της Υπηρεσίας σας ενημέρωσης μαθητών και μαθητριών της Γ΄ τάξης Λυκείων καθώς και γονέων αυτών σχετικά με τα ένστολα επαγγέλματα και την εισαγωγή στις εν λόγω σχολές στις έδρες των τριών Δημοτικών διαμερισμάτων του Ν. Ημαθίας. Πρωτοβουλία αξιέπαινη και άκρως σημαντική, καθ’ όσον καλείται κάποιος να αποφασίσει επαγγελματικά και μάλιστα σ’ ένα ιδιαίτερο επαγγελματικό χώρο.
Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τις γνώσεις και ικανότητες των εκπροσώπων της Ελληνικής Αστυνομίας  που θα συμμετάσχουν στην συγκεκριμένη εκδήλωση , για όσους επέλεξαν ή θέλουν να επιλέξουν την εισαγωγή τους σε Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας (Σχολή Αξιωματικών – Σχολή Αστυφυλάκων), θεωρώ ανεπίτρεπτο την μη πρόσκληση συμμετοχής μου στις εν λόγω εκδηλώσεις ως νυν Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας καθώς και με προγενέστερη θητεία σε Τμήμα της Σχολής Αστυφυλάκων, παρουσία η οποία θα μπορούσε να δώσει κατευθύνσεις – οδηγίες για την φοίτηση στις Σχολές που είναι καθοριστική για την μελλοντική επαγγελματική πορεία των υποψηφίων μαθητών".      
                                                                                 
                                                                                     Βέροια, 04 Μαρτίου 2017
                                                                                  Ο
                                                                                     Διοικητής
                                                                    Διονύσιος ΚΟΥΓΚΑΣ
                                                                   Αστυνομικός Υποδιευθυντής

Δεν υπάρχουν σχόλια: