Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

O δήμαρχος, η σημασία της εξωστρέφειας και το "επίτευγμα" της απομόνωσης της πόλης τα προηγούμενα χρόνια

"Ορισμένοι λίγοι αδυνατούν να κατανοήσουν τη σημασία της εξωστρέφειας για την πόλη μας και προβάλλουν την απομόνωση της κατά τα προηγούμενα έτη ως επίτευγμα. Κάποιοι άλλοι πάλι δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά της ενημέρωσης μέσω δωρεάν δελτίων τύπου με το «βάφτισμα» αυτών σε ανακοινώσεις επί πληρωμή. Όταν όλη η ζωή ορισμένων περιστρέφεται γύρω από τη στρεβλή αντίληψη της κατοχής εξουσίας για σκοπούς διάφορους
του κοινού καλού, με μόνο στόχο την προώθηση προσωπικών επιδιώξεων τότε εύκολα γίνεται αντιληπτό γιατί πολεμάς αυτόν που έχει προοδευτική αντίληψη των πραγμάτων. Γιατί πολεμάς αυτόν που ανοίγει τη Νάουσα προς τα έξω, αυτόν που δημιουργεί πλούτο για τους δημότες μέσω της αξιοποίησης των νερών, αυτόν που βάζει τάξη. Ε, λοιπόν σας έχω νέα! Η νέα Νάουσα που χτίζεται μέρα τη μέρα στις πιο δύσκολες συνθήκες - πάρα τη λυσσώδη αντίδραση σας- δεν σας χωράει. Μπαίνετε οριστικά στη λήθη ενός ζοφερού παρελθόντος. Και σας το εγγυώμαι προσωπικά αυτό. Με οποιοδήποτε κόστος. Με όση λάσπη κι αν μου ρίξετε. Με όσα ψέματα κι αν δηλητηριάζετε τον κόσμο. Η Νάουσα της εξωστρέφειας, της διαφάνειας, της ισότητας, της προόδου, της καινοτομίας και της κοινωνικής μέριμνας ήρθε για να μείνει.
Μπόνους για εκείνους που θα επιθυμούσαν ... διόδια στη διασταύρωση (!) το φωτογραφικό υλικό από την αποστολή της Νάουσας στο Ισραήλ! Η Νάουσα παρουσιάζεται με σταθερά και μεθοδικά βήματα στον κόσμο!! (Από την κατάμεστη αίθουσα με ανθρώπους του τουρισμού οπού παρουσιάσαμε τη Νάουσα, στο περίπτερο της χώρας μας στη διεθνή έκθεση τουρισμού IMTM, στα Ιεροσόλυμα με τον Πατριάρχη Θεόφιλο και στο Δημαρχείο του Τελ Αβίβ με τον τεράστιο Γιάννη Μπουτάρη και τον Δήμαρχο του Τελ Αβιβ Ron Huldai)". Δημοσίευση του δημάρχου Νάουσας κ.Νίκου Κουτσογιάννη στο προσωπικό του προφίλ στο facebookΔεν υπάρχουν σχόλια: