Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

«Ποιος πληρώνει το …..μάρμαρο»; O Tάσος Καραμπατζός για τις ζημιές σε δημοτικά υπηρεσιακά οχήματα

1.Τις ημέρες των Χριστουγέννων, εκτεταμένες ζημίες στο Υπηρεσιακό όχημα του Δημάρχου (VW –PASSAT), μετά από αλόγιστη και απρόσεχτη οδήγηση ατόμου που έχει αυξημένη ευθύνη στο Δήμο  και  επειδή …κατά λάθος μπήκε  σε ……  αδιέξοδο δρόμο!!!
2.Στις αρχές Φεβρουαρίου, άλλο όχημα (αγροτικό της Υπηρεσίας οδοκαθαρισμού του Δήμου Νάουσας), βρέθηκε τουμπαρισμένο και ολικά κατεστραμμένο στο δρόμο προς Βέροια (γέφυρα Κουτίχα).
 3. Χθές το βράδυ και  άλλο αγροτικό της Τεχνικής Υπηρεσίας, τρακαρισμένο  και εκτός
δρόμου  (στη θέση Κουλούκι). Και αυτό ολικά κατεστραμμένο.
      Πριν από μερικούς μήνες, πλατφόρμα παρέσυρε τρία ξένα αυτοκίνητα, προκαλώντας τεράστιες ζημίες και δυστυχώς, η  συχνότητα των ατυχημάτων στα οχήματα του Δήμου προχωρά με γεωμετρική μέθοδο.
      Κύριε Δήμαρχε, καλά είναι τα γλέντια και τα ταξίδια σας.  Θα βγείτε όμως επιτέλους, να εξηγήσετε στο λαό της Νάουσας ποιος ευθύνεται για όλα αυτά; ποιος πληρώνει τις τεράστιες ζημίες της περιουσίας των δημοτών; Μόλις πριν λίγο καιρό, ο Δήμος αποφάσισε να αγοράσει τρία νέα οχήματα για τις αυξανόμενες ανάγκες του πληρώνοντας μεγάλα ποσά. Αντί όμως να πηγαίνουμε μπροστά, δυστυχώς πάμε ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΙΣΩ!!! Μήπως και αυτά όλα, εντάσσονται στην ορθή διαχείριση των δημοσίων χρημάτων που με έπαρση διατυμπανίζετε; Συνεχίστε την  επικοινωνιακή σας προπαγάνδα και  κρύψτε τα προβλήματα  κάτω από το χαλί. Μην ανησυχείτε, ο λαός ήδη βγάζει   τα συμπεράσματά του.
                                                                   


 Αναστάσιος Καραμπατζός
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου