Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Πετυχημένο το απογευματινό της Αγαθοεργού Αδελφότητας Κυριών Ναούσης

Με  μεγάλη   επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απογευματινό Γυναικών που διοργάνωσε η Αγαθοεργός Αδελφότητα Κυριών Ναούσης την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017  στον ανακαινισμένο  χώρο του πρώην  ΚΙΟΣΚΙ και νυν  ΒΟΛΤΑ  την ημέρα   της  Υπαπαντής  προστάτιδας του Σωματείου. Ειδική αναφορά
έκανε στην μητέρα του Χριστού και τον πολυσύνθετο και πολύπλοκο ρόλο της μητέρας κατά την ομιλία της η πρόεδρος κ. Ευδοξία Μπέρσου   κάνοντας λόγο για την προσωπικότητα της ολοκληρωμένης μητέρας και την προσφορά της στην κοινωνία ευρύτερα.
Η Αδελφότητα χρειάζεται την αμέριστη συμπαράσταση και τη στήριξή όλων στο θεάρεστο έργο που επιτελεί, ώστε να στέκεται διαρκώς στο πλευρό των συμπολιτών μας. Το έτος 2016 διατέθηκαν  ποσά :   για ενοίκια, τρόφιμα, πετρέλαιο, ξύλα , ρεύμα, φάρμακα, βοηθήματα ασθενείας και βοηθήματα  άπορων φοιτητών χαρίζοντας χαμόγελα αγάπης και αισιοδοξίας σε πολλούς συνανθρώπους μας.
Το απογευματινό τίμησαν με την παρουσία τους: Εκπρόσωποι  της Δημοτικής Αρχής, εκπρόσωποι πολιτιστικών και φιλανθρωπικών  συλλόγων καθώς και μέλη και φίλες της Αδελφότητας.




Η  Αγαθοεργός Αδελφότητα Κυριών Ναούσης, θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες και δημόσια σε όλες τις κυρίες που τίμησαν με την παρουσία τους το ψυχαγωγικό και φιλανθρωπικό απογευματινό που πραγματοποίησε  την Πέμπτη 2  Φεβρουαρίου 2017.
Επίσης ευχαριστεί όλα τα καταστήματα της πόλης μας και όλους όσοι προσέφεραν πλούσια και αξιόλογα δώρα για την επιτυχία της λαχειοφόρου αγοράς ενισχύοντας τις ενέργειες του συλλόγου και την ανθρώπινη αλληλεγγύη.
Το Διοικητικό Συμβούλιο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου