Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Ο δήμος Βέροιας καλεί τους φορείς για συμμετοχή στην δημοτική επιτροπή διαβούλευσης

Καλούνται  οι Φορείς, Σύλλογοι και οργανώσεις του Δήμου Βέροιας (αναγνωρισμένοι από το Πρωτοδικείο) να εκφράσουν εγγράφως τη βούλησή τους για συμμετοχή στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, που θα συγκροτηθεί για τα επόμενα δυόμιση έτη σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν. 3852/2010 «Πρόγραμμα Καλλικράτης», το αργότερο μέχρι την  Παρασκευή 24
Φεβρουαρίου 2017.
Οι ανωτέρω θα υποβάλλουν τα σχετικά έγγραφά τους, με τα οποία θα ορίζεται το όνομα και στοιχεία επικοινωνίας (δ/νση, τηλέφωνα και e-mail) του προτεινόμενου εκπροσώπου τους και του αναπληρωτή του, στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Βέροιας, Μητροπόλεως 46 - Τ.Κ. 59132 Βέροια (πληροφορίες: κα Όλγα Ιγνατίου, γραφείο 10, τηλ.:2331350640).
Ο συνολικός αριθμός των μελών της δημοτικής επιτροπής διαβούλευσης, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου, μπορεί να είναι από είκοσι πέντε (25) έως πενήντα (50) μέλη. Σε ποσοστό ένα τρίτο (1/3) του συνολικού αριθμού των μελών εκπροσώπων φορέων ορίζονται επιπλέον μέλη, μετά από κλήρωση, δημότες εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους καθώς και όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους.
Για τον σκοπό αυτό καλούνται όσοι από τους δημότες, εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς και στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του Δήμου Βέροιας, επιθυμούν να συμμετέχουν στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, να υποβάλλουν σχετική αίτηση εντός της αναφερόμενης προθεσμίας (μέχρι 24-2-2017) ως ανωτέρω), στην οποία πέραν των προσωπικών τους στοιχείων θα πρέπει να αναφέρονται και τα στοιχεία επικοινωνίας τους (δ/νση, τηλέφωνα και e-mail), προκειμένου να συμμετέχουν στη διαδικασία της κλήρωσης που θα ακολουθήσει.
Η παρούσα να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και στους πίνακες ανακοινώσεων των Δημοτικών Καταστημάτων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Βέροιας.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου