Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Διακρίσεις σε πρωτάθλημα σχολικού σκακιού του 5ου δημοτικού Νάουσας

Την 6η και την 8η θέση κατέκτησαν οι δύο ομάδες του 5ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας, ανάμεσα σε 19 Δημοτικά Σχολεία της Κεντροδυτικής Μακεδονίας, που συμμετείχαν στο 10ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντροδυτικής Μακεδονίας, ισοψηφώντας με το 1ο ΔΣ Βερμίου, που κατέλαβε την 5η θέση, ενώ καλύτερος σκακιστής της διοργάνωσης αναδείχτηκε ο μαθητής της Δ΄ τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας
Καραμίχος Μιχάλης, και την 12η θέση στην κατάταξη, ανάμεσα σε 82 παίκτες που συμμετείχαν, κατέλαβε ο μαθητής της Στ΄ τάξης του σχολείου Πουλτσίδης Ιωάννης.
Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017, στην Πτολεμαΐδα. Οι μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν ήταν:
Α Ομάδα
1. Καραμίχος Μιχαήλ
2. Μπιτέρνας Ιωάννης
3. Πουλτσίδης Ιωάννης
4. Τσαρνούχα Αντωνία
5. Μπιτέρνας Πέτρος

Β Ομάδα
1. Τέμμας Χρήστος
2. Πέιος Χρήστος
3. Κοτζιάμπαση Ελισάβετ
4. Τζουβάρα Θεοδώρα
5. Δίμπαλα Ελένη
Η Δ/ντρια του σχολείου κα Αβραμίδου Βέρα και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου συγχαίρει τα παιδιά για την επιτυχία τους και επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου για τη διαρκή στήριξή του, τους γονείς των αθλητών/τριών μας, για την υπομονή και την ανταπόκρισή τους και τους προπονητές κ. Μπίτζιο Βαγγέλη και κ. Σωτήρη Φιλίππου, για τη βοήθειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου