Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

28 Φεβρουαρίου τα νέα δ.σ των νομικών προσώπων των δήμων, στις 5 Μαρτίου οι δημαιρεσίες για τα νέα προεδρεία των δημοτικών συμβουλίων!

Ούτε δυο βδομάδες δεν έμειναν για την εκλογή, μέσω των δημοτικών συμβουλίων, των μελών των νομικών προσώπων των δήμων. Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου είναι η καταληκτική ημερομηνία πραγματοποίησης της συνεδρίασης, ενώ την επόμενη Κυριακή, 5η Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν οι δημαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων προεδρείων. Στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα αναμένεται και η τοποθέτηση των νέων αντιδημάρχων, με τους «πρώτους πολίτες» της χώρας, αλλά και της Ημαθίας, να «πονοκεφαλιάζουν» από την πληθώρα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της
παράταξης τους για την… κατάληψη των αντίστοιχων θώκων, κυρίως των έμμισθων. Δύσκολοι οι μνημονιακοί καιροί και η αντιμισθία ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη, όταν παλιότερα πολλοί εκ των ασχολουμένων με την τοπική αυτοδιοίκηση προτιμήσουν την… δόξα του αξιώματος. Ευχές  να πάνε όλα καλά και να μην αντιμετωπίσουμε, για μια ακόμη φορά, γκρίνιες και αποστασιοποιήσεις, όλων όσων δεν φορέσουν «υπουργικό κουστούμι» στην τοπική αυτοδιοίκηση! Επί της ουσίας και όσον αφορά την τοποθέτηση νέων αντιδημάρχων, που είναι αποκλειστική επιλογή του δημάρχου, το… κόβουμε ελαφρώς δύσκολο αυτές να γίνουν πριν την εκλογή του νέου προέδρου, μειώνοντας έτσι τις εσωπαραταξιακές αναταράξεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου