Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Άδειες για ενέργεια, ανασκαφές στη Μίεζα και λειτουργία του Κέντρου Ψηφιδωτών στην χαιρετιστήρια ομιλία του δημάρχου Νάουσας, στην πρωτοχρονιάτικη πίτα.Video και φωτογραφίες.

Σημαντικές οι ειδήσεις που βγήκαν από τον δήμαρχο Νάουσας κ. Νίκο Κουτσογιάννη, κατά την διάρκεια της κοπής της βασιλόπιτας του δήμου, το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς του 2017, στη VOLTA, το τέως δημοτικό περίπτερο "Κιόσκι". Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Κωνσταντίνος Μεγαλίδης.Ο κ. δήμαρχος ευχήθηκε με τη χάρη του Θεού να δεχτούν οι δημότες ευτυχία και προκοπή, ενώ χαρακτήρισε το 2016 προπαρασκευαστικό έτος, ώστε το 2017 να είναι χρονιά εξελίξεων που θα αλλάξουν την ιστορία του τόπου του. Το 2017 θα βγουν οι πρώτες άδειες από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας για τα έργα αξιοποίησης των
ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που σχεδιάσαμε, θα υπάρξει σε συνεργασία με την Εφορία Αρχαιοτήτων, αξιοποίηση και ανάδειξη της Σχολής του Αριστοτέλη και θα ξεκινήσουν οι πρώτες ανασκαφές στη Μίεζα, ενώ στο πρώτο τρίμηνο του 2017 θα εγκατασταθεί το Κέντρο Αποκατάστασης Ψηφιδωτών στο κτίριο της "Μαθητικής Εστίας". Μετά από την αξιοποίηση του δημοτικού περιπτέρου "Κιόσκι", θα έχουμε την εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή και για το "Βέρμιον" στον Άγιο Νικόλαο" τόνισε ο κ. Κουτσογιάννης, ζητώντας από τους δημότες να είναι συνειδητοί και συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. "Δημιουργούμε μια νέα Νάουσας, στην οποία καλώ να συμμετάσχουμε όλοι μας" έκλεισε την ομιλία του. Στην κοπή της βασιλόπιτας παραβρέθηκαν οι βουλευτές Ημαθίας κα. Καρασαρλίδου και κ. Βεσυρόπουλος, ο υποδιοικητής της ΙΜΠ Ταξίαρχος κ. Πουλικάκος,ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Αποστόλου,  ο περ. σύμβουλος κ. Τεληγιαννίδης, ο διοικητής της Β΄ΜΚΔ Αντισυνταγματάρχης κ. Κούτελης, ο διοικητής του Α.Τ Νάουσας. Αστυνόμος Α΄κ.Κουτσιούμπας, ο διοικητής της ΠΥΝ Αντιπύραρχος κ. Παλαμούτης, αντιδήμαρχοι,ο διοικητής του Νοσοκομείου Ημαθίας κ.Μαυρογιώργος,ο πολιτευτής της ΝΔ κ.Μπαρτζώκας, δημοτικοί σύμβουλοι (σ.σ μεταξύ τους και οι κ.κ Ρίζος και Δημησκής, οι μοναδικοί από την μειοψηφία) και πλήθος κόσμου, που γέμισε την VOLTA. To φλουρί έπεσε στον ιδιοκτήτη του VOLTA κ. Θανάση Βαρταλάμη, δείγμα ότι η νέα χρονιά ξεκινά με ευλογία για ένα ιστορικό χώρο που είναι καμάρι των Ναουσαίων.

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου