Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Στον δήμαρχο Νάουσας το ΚΕΠΚΑ Νάουσας-Ημαθίας

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕ.Π.ΚΑ. Νάουσας – Ημαθίας με τον Δήμαρχο της Η.Π. της Νάουσας, στο Δημαρχείο της πόλης. Διεξήχθη ένας ειλικρινής και γόνιμος διάλογος γύρω από τα ζητήματα που τέθηκαν, αναφορικά με προτάσεις που καταθέσαμε υπό μορφήν Υπομνήματος και αφορούν σε διάφορες δράσεις και πρωτοβουλίες, τις οποίες η Ένωσή μας προτίθεται να λάβει το αμέσως προσεχές διάστημα.
Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως για την ενημέρωση που είχαμε από τον Δήμαρχο, αναφορικά με τη
δημιουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου & Παντοπωλείου, η οποία προσδιορίζεται για τις αρχές της Άνοιξης του τρέχοντος έτους. Δηλώσαμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο εγχείρημα, που θα λάβει απτή μορφή με πρωτοβουλίες για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενίσχυση των νέων αυτών δομών, που καλούνται να καλύψουν τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες μεγάλης μερίδας των συμπολιτών μας, που δοκιμάζονται από την οικονομική ανέχεια.
Άλλα θέματα που αναλύθηκαν διεξοδικά ήταν η κατάσταση της καθαριότητας στο Δήμο, η ποιότητα του οδικού δικτύου, η έλλειψη κουλτούρας σεβασμού προς τον Δημόσιο χώρο και οι τρόποι με τους οποίους θα μπορούσε αυτή να βελτιωθεί.  Εκφράσαμε την επιθυμία να συμβάλλουμε, στο μέτρο του δυνατού, προς την κατεύθυνση της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των συμπολιτών μας για ζητήματα περιβαλλοντικού αλλά και καταναλωτικού ενδιαφέροντος, μέσω ημερίδων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων, το αμέσως προσεχές διάστημα. Τέλος, θέσαμε το ζήτημα της δημιουργίας Επιτροπής Φιλικού Διακανονισμού Καταναλωτικών Διαφορών, την ευθύνη για τη λειτουργία των οποίων, από το 2011, έχουν οι Δήμοι της χώρας.
Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμαρχο της Η.Π. της Νάουσας κ. Κουτσογιάννη για τον χρόνο που διέθεσε και προσβλέπουμε σε μια αγαστή συνεργασία για το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου