Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Ντίσιου μετά το παιχνίδι Νάουσας-Καλαμαριάς

Δημοσιεύσουμε τις δηλώσεις του προπονητή της Νάουσας ΚΥΡΙΟΥ Βαγγέλη Ντίσιου, μετά το ισόπαλο παιχνίδι της Νάουσας με την Καλαμαριά. Παρ΄ ότι μας εστάλησαν και οι δηλώσεις του προπονητή της Καλαμαριάς, αρνούμαστε να τις δημοσιεύσουμε, γιατί το επίπεδο και η ιστορία της Νάουσας δεν αξίζουν τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές.

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μας για την αγωνιστική τους παρουσία σήμερα. Είχαμε να διαχειριστούμε την κούραση μιας εβδομάδας όπου σε επτά μέρες δώσαμε τρία παιχνίδι. Τα δύο από αυτά ήταν με δύο ομάδες οι οποίες διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή, και δώσαμε την Πέμπτη έναν αγώνα με μία ομάδα η οποία παρουσιάζεται παρά πολύ ενισχυμένη, την ομάδα του Παραλιμνίου. Όσο αφορά το σημερινό παιχνίδι στη σύνθεση της ομάδας μας
αγωνίστηκαν 7 άτομα, 6 στην ηλικία των 20 και ένας 18χρονος και 4 άτομα που έχουν περισσότερες εμπειρίες. Από παιχνίδια όπως με την Δόξα Δράμας και με την Καλαμαριά μόνο οφέλη έχουμε, για να δοκιμάσουμε να τις δυνάμεις μας και πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Ξέρουμε ότι οργανωτικά, λειτουργικά, υστερούμε σε πολλά πράγματα, το θέμα είναι όμως ότι τα παιδιά αυτά κάθε Κυριακή, κάθε φορά που η ομάδα έχει αγωνιστική υποχρέωση, καταθέτουν την ψυχή τους. Δουλεύουν κάθε ημέρα με τις οδηγίες μας και τους αξίζουν πάρα πολλά μπράβο. Υπάρχει ένα περίεργο συναίσθημα. Θα μπορούσαμε κάλλιστα, αφού προηγηθήκαμε δύο φορές στο σκορ, να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς. Είχαμε και τη δυνατότητα και στο 2-1 σε ένα τετ-α-τετ να πετύχουμε και τρίτο τέρμα, το οποίο θα μας έδινε σημαντικό πλεονέκτημα για τη νίκη. Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Θα συμφωνήσω με τον κόουτς, ότι οι γηπεδικές συνθήκες δεν ευνόησαν και πολύ περισσότερο μία ομάδα σαν τον Απόλλωνα που είναι ποιοτική ομάδα. Αλλά παρόλα αυτά και εμείς με τις όποιες δυνάμεις διαθέτουμε, τα παιδιά προσπάθησαν να παίξουνε ένα ποδόσφαιρο στρωτό, ένα ποδόσφαιρο που έχει αρχή και τέλος. Αλλά πάντα ένας αγώνας ορίζεται από τον αντίπαλο, τις γηπεδικές συνθήκες και πολλά άλλα πράγματα. Δεν είμαστε 100% ευχαριστημένοι με το Χ, θα ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία να κερδίσουμε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά τελικά καταφέραμε να είμαστε η πρώτη ομάδα που πήρε ισοπαλία. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον Κόουτς, και εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τον αγώνα μας ακόμα πιο έντονο, να προσπαθήσουμε με τα παιδιά αυτά που έχουμε κάθε φορά να αποζημιώνουμε και να ευχαριστούμε τον κόσμο που έρχεται να μας δει»      

Δεν υπάρχουν σχόλια: