Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Το Σάββατο αγωνιστική επανεκκίνηση για τον Ζαφειράκη στο μπάσκετ

Εκκίνηση του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΜ έχουμε αυτό το Σάββατο 7 Ιανουαρίου και η ομάδα του Ζαφειράκη υποδέχεται στις 18:00 την ομάδα του Φ.Ο Αριδαίας στο μεγάλο ντέρμπυ της αγωνιστικής. Η ομάδα της Αριδαίας είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα και μάλιστα αήττητη ενώ η ομάδα μας μετά τις συνεχόμενες νίκες προς το τέλος του πρώτου γύρου, βρίσκεται στην 4η θέση. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ομάδα μας είχε πραγματοποιήσει πολύ καλή εμφάνιση αλλά ηττήθηκε στο τέλος με 71-67. Αγωνιστικά προβλήματα
δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες είναι αποφασισμένοι για τη νίκη που θα εδραιώσει την ομάδα μας στη πρώτη τετράδα. Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει με την παρουσία του και το χειροκρότημα του, την ομάδα της πόλης μας ώστε να επέλθει η νίκη.
Το εφηβικό τμήμα το οποίο προελαύνει αήττητο στο β’ όμιλο του πρωταθλήματος εφήβων, ξεκινάει τη νέα χρονιά εκτός έδρας, καθώς αντιμετωπίζει την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 12:00 στα Γιαννιτσά τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο. Με νίκη, η ομάδα μας θα εξασφαλίσει σχεδόν 100% την πρώτη θέση στον όμιλο της, καθώς η ομάδα των Γιαννιτσών ήταν η μόνη που κατάφερε να δυσκολέψει την ομάδα μας στο πρώτο γύρο.
Οι υποχρεώσεις του παιδικού τμήματος ξεκινούν πιο αργά και συγκεκριμένα στις 22 Ιανουαρίου, οπότε τα παιδιά της ομάδας θα μπορέσουν να δουλέψουν περισσότερο για να βελτιώσουν ομαδικά και ατομικά τις αδυναμίες τους. Στα πλαίσια αυτά, την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου θα δώσουν φιλικό αγώνα στη Σκύδρα  με την τοπική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου