Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Έχασε ο Ζαφειράκης στην Έδεσσα με 72-59

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μπάσκετ του Ζαφειράκη στην Έδεσσα από τον τοπικό Πανεδεσσαικό με σκορ 72-59. Η ομάδα μας, παρά τις απουσίες που είχε στη περιφέρεια (έλειπαν οι Βάιγκαντ, Μουρατίδης) και με τους παίδες Λίτο και Παυλίδη στην αποστολή, μπήκε δυνατά από την αρχή του αγώνα και όντας αρκετά εύστοχη από μέση
απόσταση, πήγε στο ημίχρονο όντας πίσω στο σκορ με 30-27. Στο τρίτο δεκάλεπτο ένα κενό διάστημα ολίγων λεπτών ήταν αρκετό για την ομάδα της Έδεσσας να προηγηθεί και με 12 πόντους διαφορά. Στη τελευταία περίοδο η ομάδα μας προσπάθησε για την ανατροπή αλλά χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στα τελευταία λεπτά είχε να αντιμετωπίσει και την κακή διαιτησία των Χρυσάφη και Σαρακενίδη. Η σύνθεση της ομάδας μας: Δίντσης 2, Βαδόλας 2, Ζιάννης 7, Μπάμπος 2, Ζαχαριάδης 14, Σκουλαριώτης 6, Σιδηρόπουλος 4, Ζέφυρος, Λιόλιος 6, Τούφας 13, Λίτος 3, Παυλίδης.  Μετά την ήττα αυτή η ομάδα μας βρίσκεται στη 5η θέση με 23 βαθμούς και διεκδικεί την είσοδο της στη τετράδα των play-off.
Την επόμενη αγωνιστική και συγκεκριμένα το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου η ομάδα μας αντιμετωπίζει εντός έδρας στο ΔΑΚ Νάουσας στις 18:00 την ομάδα του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας. Η ομάδα της γείτονας πόλης, πραγματοποιεί κακή πορεία φέτος και μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Η ομάδα των εφήβων επανέρχεται στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής και υποδέχεται στο κλειστό της πόλης μας τη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 12:00 την ομάδα του Πανεδεσσαικού, με στόχο το 10 στα 10.
Η παιδική ομάδα του Ζαφειράκη ηττήθηκε στην Μελίκη από τον τοπικό ΓΑΣ με σκορ 64-63 σε ένα δραματικό παιχνίδι. Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ και με 17 πόντους, αλλά με μια διαρκή αντεπίθεση πλησίασε στο σκορ και είχε την ευκαιρία να πάρει και τη νίκη αλλά αστόχησε στη τελευταία επίθεση της. Κάκιστη και ανεπαρκής η διαιτησία του κ. Χατζηκώστα ακόμα και για ένα παιχνίδι παιδικού πρωταθλήματος, αδίκησε κατάφωρα την ομάδα μας και ίσως κάποια στιγμή η ΕΚΑΣΚΕΜ θα πρέπει να δει πιο σοβαρά τα ηλικιακά της πρωταθλήματα.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας υποδέχεται στο ΔΑΚ Νάουσας τη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 10:00 την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών.
Αγωνιστική δράση θα έχουμε και για τις ακαδημίες του Ζαφειράκη αυτό το Σάββατο. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου από τις 10:00 ως τις 14:00 τα τμήματα των γεννηθέντων 2003, 2005 και 2006-07 θα αντιμετωπίσουν σε φιλικούς αγώνες τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου