Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Και νέα επιτυχία του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας. Συνελήφθησαν 3 γυναίκες και ένας ανήλικος που ξάφρισαν μεγάλο κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών!

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, είχε ως αποτέλεσμα την άμεση εξιχνίαση κλοπής από κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 3 γυναικών ηλικίας 34, 36 και 47 ετών και ενός ανήλικου (όλοι τους ημεδαποί) και σε βάρος τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενοι μεσημεριανές ώρες της
31-12-2016 προσποιούμενοι τους πελάτες μπήκαν σε κατάστημα της περιοχής και με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από κοινού διάφορες ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές (τάμπλετ, φορητούς υπολογιστές, μόνιτορ, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρικά σκουπάκια, κ.α.).
Ακολούθως, επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει σε κοντινό σημείο και διέφυγαν.
Τα κλοπιμαία, η αξία των οποίων σύμφωνα με εκτιμήσεις ανέρχεται στις 4.000 ευρώ, βρέθηκαν στην κατοχή των ανωτέρω και αποδόθηκαν στον 51χρονο ιδιοκτήτη.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου