Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Καβάλα-Νάουσα. Το φιλμ του νικηφόρου αγώνα για τον ΦΑΣ

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ στην Καβάλα με σκορ 0-3, εντυπωσιάζοντας με την αγωνιστικότητα και το πειθαρχημένο ποδόσφαιρο που έπαιξε. Στην αρχή του αγώνα η ομάδα του Α.Ο. Καβάλας είχε την πρωτοβουλία και πίεσε δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για γκολ. Μετά το 20΄ η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου ισορρόπησε το παιχνίδι, έκλεισε όλους τους χώρους, πρέσαρε στο χώρο του κέντρου, έβγαινε μπροστά με οργανωμένες αντεπιθέσεις και
κατάφερε να προηγηθεί  0-2 με τα γκολ που πέτυχαν ο Νύρλας και ο Κωτσόπουλος.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν για να ξαναμπούν στο παιχνίδι, όμως η ανασταλτική λειτουργία των Ναουσαίων ήταν άψογη, ενώ κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο γκολ με τον αρχηγό της ομάδας, Περηφανόπουλο, κλειδώνοντας τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη που ανέβασε την ομάδα στην 6η θέση της βαθμολογίας.
 
Το φιλμ του αγώνα
1΄ Επικίνδυνο σουτ του Μπλιού, περνά λίγο έξω από τα δοκάρι του Κοντογουλίδη
10΄ Σέντρα του Μπαντάνη, κοντινή κεφαλιά του Παβίσεβιτς αποκρούει ενστικτωδώς σε κόρνερ ο Κοντογουλίδης.
31΄ Μακρινό σουτ του Μουρίκι, περνάει πάνω από την εστία του Αθανασίου.
37΄ Σουτ του Κωτσόπουλου, περνάει άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.
38΄ ΓΚΟΛ! Ο Καπετάνος εκτελεί φάουλ από τα δεξιά, ο Τουμανίδης στην προσπάθεια να διώξει την μπάλα με το κεφάλι παραλίγο να γίνει το αυτογκόλ, η μπάλα περνάει ελάχιστα έξω από το δοκάρι σε κόρνερ. Στη συνέχεια της φάσης, ο Καπετάνος εκτελεί το κόρνερ και βρίσκει τον Νύρλα που με έξυπνη κεφαλιά στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Αθανασίου γράφοντας το 0-1.
41΄ Ο Σταματόπουλος ξεφεύγει από δεξιά, πασάρει στον Παβίσεβιτς που σουτάρει, αλλά διώχνει σε κόρνερ ο Μουσικάκης.
42΄ Σουτ του Παπαδόπουλου έξω από την περιοχή, η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.
44΄ Ο Κωτσόπουλος βρίσκει με ωραία μπαλιά τον προωθημένο Ζούρκο, που σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα περνάει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Αθανασίου.
45+1 ΓΚΟΛ! Από λάθος του Φραγκούλη, ο Κωτσόπουλος γίνεται αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και πλασάρει εύστοχα τον Αθανασίου κάνοντας το 0-2!
48΄: Ο Μελισσόπουλος εκτελεί φάουλ από αριστερά, η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ από το δοκάρι του Κοντογουλίδη.
51΄ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ από αριστερά από τον Καπετάνο που βρίσκει τον προωθημένο Περηφανόπουλου, ο οποίος πλασάρει έξυπνα στέλνοντας για τρίτη φορά την μπάλα στα δίκτυα των γηπεδούχων.
68΄ Γυριστό σουτ του Μπαντάνη, μπλοκάρει ο Κοντογουλίδης.
71΄ Επικίνδυνη σέντρα-σουτ του Μπαντάνη, διώχνει σε κόρνερ ο Κοντογουλίδης.
77΄ Σέντρα του Μελισσόπουλου βρίσκει τον Πτηνόπουλο, που αστοχεί από κοντά.
90΄ Σουτ του Παβίσεβιτς αποκρούει εντυπωσιακά ο Κοντογουλίδης σε κόρνερ.
91΄ Ο διαιτητής Τρακαλιάνης καταλογίζει πέναλτι σε χέρι του Σαμαρόπουλου. Ο Παβίσεβιτς εκτελεί,  αλλά ο Κοντογουλίδης πέφτει σωστά και μπλοκάρει την μπάλα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Καβάλα Α.Ο. (Άγγελος Διγκόζης): Αθανασίου, Γιαλούσης, Μπάτζιος, Παβίσεβιτς, Σταματόπουλος (55` Πτηνόπουλος), Μπλιός, Παπαδόπουλος Γ. (46` Μελισσόπουλος), Τουμανίδης (71` Λίτσκας), Μπαντάνης, Φραγκούλης, Λαδάκης.
ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ (Βαγγέλης Ντίσιος): Κοντογουλίδης, Μπρέγκου (82` Γιαννόπουλος), Κασμερίδης, Νύρλας, Ζούρκος, Καπετάνος (68` Τούφας), Περηφανόπουλος, Μουσικάκης, Σαμαρόπουλος, Κωτσόπουλος, Μουρίκι (78′ Παντζαρτζίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου