Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Εορταστικό δείπνο για τον ΦΑΣ Νάουσα!

Εορταστικό δείπνο ενόψει της πρωτοχρονιάς παρέθεσε στην ομάδα του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ το βράδυ της Παρασκευής (30-12) το εστιατόριο-ξενοδοχείο «Νησί της Μαργαρίτας» στο άλσος του Αγίου Νικολάου. Στην όμορφη εκδήλωση παραβρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι προπονητές Βαγγέλης Ντίσιος και Αντώνης Πολύζος, ο φροντιστής Λάκης Νικόλτζης και τα μέλη της διοίκησης Γιώργος Μπέκας και Γιώργος Νοΐδης.
Ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Απόστολος Μπέκας, μεταξύ άλλων, ευχήθηκε και τη νέα χρονιά η ομάδα να συνεχίσει την προσπάθεια που ξεκίνησε ώστε να πετύχει το στόχο της, που είναι η δημιουργία
μιας δυνατής και ανταγωνιστικής ομάδας, αντάξια της ιστορίας και της βαριάς φανέλας που έχει Νάουσα. Τόνισε ότι όλοι οφείλουν να συνεχίσουν να δουλεύουν συστηματικά, πειθαρχημένα και είναι δεμένοι σαν μια οικογένεια. Σημείωσε ότι η διοίκηση και ο ίδιος προσωπικά είναι συνεχώς στο πλευρό της ομάδας και φροντίζει ώστε όλα να λειτουργούν όσο το δυνατόν καλύτερα και οργανωμένα. Ευχαρίστησε τον κ. Τάσο Μπαμπάτση και το «Νησί της Μαργαρίτας» για την ευγενική προσφορά του δείπνου και την άψογη φιλοξενία, επισημαίνοντας ότι στη δύσκολη προσπάθεια που κάνει η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών της πόλης και ευχήθηκε σε όλους το 2017 να είναι χρονιά δημιουργική με υγεία και δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου