Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Τζορτζ Μάικλ.Κατευόδιο στους αμελείς ψιθύρους του

Στα 53 του έφυγε από τη ζωή ένας εξαιρετικός τραγουδιστής, με τόσο πολυτάραχη όμως ζωή. Τζόρτζ Μάικλ ,το ίνδαλμα της γενιάς μου.

Time can never mend
The careless whispers of a good friend
To the heart and mind
Ignorance is kind
There's no comfort in the truth
Pain is all you'll find

"Δεν υπάρχει άνεση στην αλήθεια,ο πόνος είναι το μόνο που θα βρεις". Ο επίγειος πόνος μιας ζωής, γεμάτη χρήμα, φήμη, ναρκωτικά και σεξουαλικές διαστροφές. Όχι αυτό δεν είναι το νόημα της αληθινής ζωής. Το αποδεικνύουν οι τραγικοί θάνατοι τόσων και τόσων stars. "Τι ωφελεί τον άνθρωπο
να κερδίσει ολόκληρο τον κόσμο και να χάσει την ψυχή του;" Υπάρχει μεγαλύτερη ματαιότητα των γήινων πραγμάτων μπροστά στον θάνατο; Υπάρχει μεγαλύτερη χαρά στην ζωή ενός ανθρώπου, από το να δει την πραγματική ζωή, με τα φθαρτά του μάτια; Να πεθάνει, πριν πεθάνει, για να μην πεθάνει, όταν πεθάνει; Να γευτεί ηδονές παραδείσου, μέσα από τον κόπο, την προσευχή, την στέρηση και την ταπείνωση; Όπως κάνουν σήμερα, τώρα, χιλιάδες άγιοι ασκητές της Ορθοδοξίας, στον κόσμο ολάκερο; Από τα φρικτά "Καρούλια" του Αγίου Όρους, μέχρι την έρημο του Σινά, και την έρημο της Αριζόνας. Ενώνω τις προσευχές μου, με τις προσευχές όλων των ανθρώπων, ο Τριαδικός Θεός να αναπαύσει τον δούλο του Γεώργιο Παναγιώτου στον πραγματικό αιώνιο παράδεισο, όπου λάμπει η μοναδική Δόξα Του, ανέσπερα και αιώνια.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου