Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Εκδήλωση για το παιδί από την Μητρόπολη μας στην Χαλάστρα

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 (Παγκόσμιος Ημέρα του Παιδιού), και ώρα 6:00 μ. μ., στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού της Παναγίας Χαλάστρας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση αφιερωμένη στο παιδί, την οποία διοργάνωσε ο Ιερός Ναός
Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χαλάστρας υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας.
  Στην αρχή της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυνε ο π. Ανδρέας  Πολύχρος προϊστάμενος του Ιερού Ναού  και διοργανωτής της εκδήλωσης, καθώς και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο ρόλο της οικογένειας, της μητέρας σε σχέση με το παιδί, καλώντας όλους τους πιστούς να αγαπήσουν και να ακολουθήσουν το ένα και μοναδικό παιδί που είναι ο Χριστός και αποτελεί το ιδεώδες πρότυπο  για κάθε άνθρωπο.
  Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι χορωδίες: α) Χορωδία Ενηλίκων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Ιεράς Μητροπόλεως - Παραρτήματος Χαλάστρας υπό την διεύθυνση του κ. Αντωνίου Μεσιάρη, β) Χορωδία Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Χαλάστρας υπό την διεύθυνση του κ. Γιάννη Τσάμη και γ) Χορωδίες Παιδική, Νεανική & Ενηλίκων του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως μας υπό την διεύθυνση της κ. Μαρίας Πέτκου και κ. Ιορδάνη Ζερδαλή αντίστοιχα, που απέδωσαν τραγούδια με θέμα το παιδί, τη μάνα καθώς χριστουγεννιάτικα και κάλαντα από όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου