Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Κόλντε στην Μαρίνα από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου!


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος  Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Μαρίνας – Πολλών Νερών – Γιαννακοχωρίου διοργάνωσε το παραδοσιακό άναμα φωτιάς με μεγάλη επιτυχία. Ο κόσμος που παραβρέθηκε στην εκδήλωση έμεινε ενθουσιασμένος με την όλη οργάνωση καθώς εκτός από το έθιμο στον ίδιο χώρο υπήρχε και έκθεση παλιάς φωτογραφίας , έκθεση ζωγραφικής από μικρούς μαθητές του σχολείου και έκθεση από διάφορες δραστηριότητες του Συλλόγου Γονέων, του Συλλόγου Διδασκόντων και βέβαια των μικρών μαθητών. Το
πρόγραμμα ξεκίνησε με το άναμμα τις φωτιάς, πυροτεχνημάτων και στην συνέχεια ανέλαβαν καταξιωμένοι καλλιτέχνες τις περιοχής μας να διασκεδάσουν τον κόσμο με την συνοδεία κρεατικών  και κρασιού που σέρβιρε ο Σύλλογος Γονέων.
Ο Σύλλογος Γονέων ευχαριστεί τον Δήμαρχο Νάουσας κ. Κουτσογιάννη, τον Αντιδήμαρχο παιδείας  κ. Δάγγα, την κ. Μαλάκη, τον κ. Τσουβάρα, την κ. Τσαγκαλίδουκαι την Πρόεδρο της Μαρίνας κ. Βίλτσα  που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, τον Πρόεδρο του Γιαννακοχωρίου κ. Θεοδοσιάδη για τα ξύλα που μας πρόσφερε, τους χορηγούς μας, τους ψήστες, τις γυναίκες  που σέρβιραν και βέβαια των κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του!!!
Ο Σύλλογος  και οι μαθητές σας εύχονται
 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!
Ο Πρόεδρος
Αργυρίου Μάριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου