Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ζαφειράκη στο μπάσκετ, το Σάββατο

Έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για την ομάδα μπάσκετ του Ζαφειράκη Νάουσας, έχουμε το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και μάλιστα με ντέρμπυ, καθώς θα ταξιδέψει στην Αριδαία όπου στις 18:00 θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Φ.Ο Αριδαίας ο οποίος στο περσινό πρωτάθλημα έφτασε ως τον τελικό των play-off. Η ομάδα μας στο πρώτο αυτό
παιχνίδι θα στερηθεί τις απουσίες του Ζιάννη, ενώ αμφίβολοι είναι οι Τσακίρης, Σιαμήτρος και Βάιγκαντ.
Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα η συνάντηση αντιπροσωπείας του τμήματος μπάσκετ με παιδιά και γονείς από τα Ανθέμια και την Ειρηνούπολη που ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου μας. Ο προπονητής κ. Ηρακλής Τούφας συνοδεία των παικτών Σιδηρόπουλου και Βάιγκαντ συνάντησε τα παιδιά και τους γονείς τους στο Γυμνάσιο του Κοπανού, τους ανέλυσε το σκεπτικό του συλλόγου για την προώθηση του αθλήματος και την θέληση των υπευθύνων να δημιουργηθεί τμήμα προπονήσεων και στον κάμπο της Νάουσας. Ήδη τα πρώτα δείγματα είναι άκρως ενθαρρυντικά καθώς περίπου 10 παιδιά εκδήλωσαν ήδη το ενδιαφέρον τους να έρθουν στο μπάσκετ του συλλόγου μας.

Την πρώτη τους μπασκετική εξόρμηση πραγματοποίησαν οι ακαδημίες μπάσκετ του Ζαφειράκη την Κυριακή 2 Οκτωβρίου. Πιο συγκεκριμένα, το παιδικό τμήμα, οι γεννηθέντες 2002-2003 και οι γεννηθέντες 2005, συνοδεία των προπονητών τους Ζιάννη, Τούφα και Πουρλίδα και του υπευθύνου του τμήματος Δημητρίου Τζέκου, ταξίδεψαν στην Έδεσσα όπου αντιμετώπισαν τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα του Πανεδεσσαικού. Οι προπονητές έβγαλαν αρκετά συμπεράσματα στα πρώτα αυτά φιλικά παιχνίδια. Το παιδικό τμήμα ηττήθηκε με σκορ 51-43, οι γεννηθέντες 2002-2003 έχασαν με σουτ σε νεκρό χρόνο με 39-38 ενώ οι γεννηθέντες 2005 επικράτησαν εύκολα με 26-74. Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο κλειστό της πόλης μας από τις 11:00 ως τις 14:30 θα υπάρξουν νέα φιλικά παιχνίδια με την ομάδα του Πανεδεσσαικού, για το παιδικό τμήμα, τους γεννηθέντες 2004  και τους 2006-2007.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου