Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Ένας εύστοχος άνθρωπος. O Μπάνε Πρέλεβιτς ΕΚ ΤΟΥ ΠΛΗΣΙΟΝ με τον Κώστα Μπλιάτκα την Πέμπτη στις 9 το βράδυ στην ΕΤ3

Στη σειρά των συναντήσεων ‘’Εκ Του Πλησίον’’ στην ΕΤ3, σας καλούμε να γνωρίσουμε καλύτερα μια προσωπικότητα του αθλητισμού αλλά και παράλληλα έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο. Έναν εύστοχο άνθρωπο. Και τούτο όχι μόνο για τα καλάθια που έβαζε αλλά και για τις επιλογές στη ζωή του: Τον Μπάνε Πρέλεβιτς. Το Βελιγράδι που αγαπά, τα ξέγνοιαστα παιδικά
χρόνια, η εφηβεία του η γεμάτη μπάσκετ, και στη συνέχεια ο Ερυθρός Αστέρας, η γνωριμία του με τον Ντράζεν Πέτροβιτς και άλλες μεγάλες φυσιογνωμίες του μπάσκετ και βέβαια το ραντεβού του με τη μοίρα, που είναι ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη.
 νας 23χρονος που έρχεται για να δεθεί άπαξ και δια παντός με την ομάδα και την πόλη, με τον κόσμο ανεξαρτήτως συλλογικών προτιμήσεων. Ένας σταρ αργότερα με πολλούς Ελληνικούς και διεθνείς τίτλους στο ενεργητικό του.
Και σήμερα φιλόζωος , με τους περιπάτους με τα σκυλιά του στη αγαπημένη του Νέα Παραλία, με το σημερινό μπάσκετ, με την ώριμη αίσθηση πια ότι την Θεσσαλονίκη δεν την αλλάζει με καμιά άλλη πόλη στον κόσμο.
Μιλούν γι αυτόν ο Νίκος Σταυρόπουλος (Τεχν. Διευθ. ΚΑΕ ΠΑΟΚ) Ο Μάκης Βοϊτσίδης (δημοσιογράφος) και η κόρη του Άννα Πρέλεβιτς (παρουσιάστρια).
Eπιμέλεια-Παρουσίαση: Κώστας Δ. Μπλιάτκας
Σκηνοθεσία-Εκτέλεση Παραγωγής: Γιάννης Σανιώτης DSP
Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στις 9μμ, από την ΕΤ3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου