Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Ιδιαίτερη συγκίνηση και ενδιαφέρον του Προκόπη Παυλόπουλου για την βιβλιοθήκη της Αργυρούπολης. Τι ειπώθηκε, για 15 λεπτά με τον Φώτη Φανιάδη!

Ιδιαίτερη ήταν η συγκίνηση, αλλά και το ενδιαφέρον του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, για τον μοναδικό πολιτιστικό θησαυρό της βιβλιοθήκης της Αργυρούπολης, που φυλάσσεται στην Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας. Ο κ. πρόεδρος μάλιστα, παραβιάζοντας το αυστηρό του πρόγραμμα, είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον κ.Φανιάδη στο γραφείο του, όπου του παρουσιάστηκε ένα από τα μοναδικά βιβλία της διασωθείσας συλλογής. Ο  πρόεδρος της Ευξείνου
Λέσχης του ανέφερε το ιστορικό της παραχώρησης του κτιρίου "Τουρπάλη" από την προηγούμενη δημοτική αρχή, αλλά και τα όσα μη...επιθυμητά έγιναν από το νυν. Ο κ.Παυλόπουλος αποδέχθηκε την πρόσκληση να έρθει στον εορτασμό της επετείου του Ολοκαυτώματος της Νάουσας, αρκεί φυσικά να τον καλέσει, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο, ο κ. δήμαρχος. Ελπίζουμε μέχρι τότε να έχει ανακληθεί η ανιστόρητη απόφαση παραχώρησης του ισογείου της δημοτικής βιβλιοθήκης και ο κ. Παυλόπουλος να ανακοινώσει ευχάριστα νέα για όλους μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου