Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

O τέως πρόεδρος της ΤΑΒ Αντώνης Μπουρδάνος απαντά στα περί καταστροφής του αρχείου της δημοτικής επιχείρησης από κεραυνό

Διαψεύδει  με επιστολή του ο τέως πρόεδρος της ΤΑΒ κ.Αντώνης Μπουρδάνος τα όσα είπε ο νυν δήμαρχος κ.Κουτσογιάννης στην πρόσφατη συνέντευξη του, περί καταστροφής των αρχείων , λόγω πτώσης κεραυνού, ο οποίος κατέστρεψε τον υπολογιστή της, υπό εκκαθάριση, δημοτικής επιχείρησης. Η επιστολή έχει ως εξής:

Σε απάντηση της αναφοράς   του δημάρχου  Νάουσας κ. Κουτσογιάννη Ν. κατά την  πρόσφατη  συνέντευξη τύπου ότι «η διοίκηση
της ΤΑΒ μας είπε ότι κεραυνός κατέστρεψε τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή με τα αρχεία της επιχείρησης», δηλώνω ότι ουδέποτε έγινε  τέτοια δήλωση από τους διοικούντες της ΤΑΒ.  Άλλωστε, ο  υπολογιστής  στο χιον. κέντρο ήταν υπό την επίβλεψη και τη λειτουργία  συγκεκριμένου προσωπικού του ξενοδοχείου, έχοντας λάβει όλα τα κατάλληλα μέτρα αποθήκευσης και ασφάλειας εξ όσων γνωρίζω, τα δε αρχεία του  παραδίδονταν στο λογιστήριο της επιχείρησης.
Όσο για τους κεραυνούς, είναι αλήθεια ότι εξ αιτίας αυτών  έχουν γίνει ζημίες στις εγκαταστάσεις του ΧΚ  ακόμη και κατά τη χειμερινή περίοδο, όσο και αν φαίνεται απίστευτο, γεγονός  που γνωρίζει πολύ καλά και μπορεί να επιβεβαιώσει το  προσωπικό του ΧΚ που έχει πολύχρονη εμπειρία από τη λειτουργία του.
Μπουρδάνος Αντώνης
τ. πρόεδρος της ΤΑΒ ΑΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου