Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Θριαμβευτική παρουσία της χορωδίας και μαντολινάτας του Ωδείου Νάουσας στην Ουγγαρία

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου παρευρέθηκε στη Βουδαπέστη η Χορωδία και η Μαντολινάτα του Ωδείου Νάουσας, με συναυλίες στη Βουδαπέστη και στο Βατς, μετά από πρόσκληση της Αυτοδιοίκησης Ελλήνων Ουγγαρίας και του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ελλήνων Ουγγαρίας.

 Την 21η Μαρτίου στη Βουδαπέστη, η συναυλία δόθηκε στο νεοαποκτηθέν πνευματικό κέντρο της Ελληνικής Αυτοδιοίκησης Ουγγαρίας με
παρουσία του Πρέσβεων Ελλάδας & Κύπρου, του Έλληνα Πρόξενου, μελών της Ελληνικής Πρεσβείας στη Βουδαπέστη, εκπροσώπων  της Αυτοδιοίκησης Ελλήνων Ουγγαρίας καθώς και δεκάδων ελλήνων της ομογένειας. Την επόμενη μέρα συμμετείχε στις επίσημες εκδηλώσεις για την κατάθεση στεφάνων, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του Έλληνα Πρέσβη.



Τη Δευτέρα 23 Μαρτίου έδωσε τη 2η συναυλία στο Βατς σε συνεργασία με τον κ. Σαράντη Μαντζουράκη, μπροστά στον Έλληνα Πρόξενο και σε ένα σχεδόν αμιγές ουγγρικό κοινό. Η αποδοχή και το χειροκρότημα του κοινού και στις δύο συναυλίες ήταν ενθουσιώδης, η δε υποδοχή των μελών της αποστολής του ωδείου από τον επίτιμο πρόεδρο της Αυτοδιοίκησης Ελλήνων Ουγγαρίας κ. Θεόδωρο Σκεύη, ο οποίος εκτέλεσε και τα καθήκοντα ξεναγού, ήταν συγκινητική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου