Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Βαλσαμίδης για 3 Πηγάδια: Ο διαγωνισμός πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις.Video

Στο θέμα του διαγωνισμού των 3 Πηγαδιών και την συνολική διαδικασία που ακολουθήθηκε, από την παραλαβή του στις αρχές του Σεπτεμβρίου, μέχρι την διενέργεια από τον εκκαθαριστή, αναφέρθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας, ο σύμβουλος του "Κοινού Τόπου" και μέλος της ομάδας εργασίας για την ανάπτυξη του βουνού, κ.Σταύρος Βαλσαμίδης.
"Δεν λύνονται τα πάντα με μαγικό ραβδί. Ο προηγούμενος εκμισθωτής αρνούνταν να βγει, αλλά καταφέραμε να αποφύγουμε τις δικαστικές διαμάχες. Για το ποια ήταν η κατάσταση στην οποία το παρέδωσε είμαι σίγουρος ότι θα επιληφθούν οι αρμόδιες δικαστικές αρχές. Ο διαγωνισμός που προκηρύχθηκε από τον
εκκαθαριστή της ΤΑΒ πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Υπήρξαν δυο στάδια στην διαδικασία. Ο φάκελος με προσφορές που κατέθεσαν δυο υποψήφιοι, στον οποίο υπήρχαν ένας υποφάκελος με τα δικαιολογητικά και ο άλλος, σφραγισμένος, τις οικονομικές προσφορές. Ο ένας εκ των διαγωνιζόμενων αποκλείστηκε από τον πρώτο υποφάκελο. Οι φάκελοι των προσφορών ακόμη δεν ανοίχτηκαν. Στην διαδικασία ανάδειξης του αναδόχου ήταν παρόντες ο δήμαρχος Νάουσας και η ομάδα εργασίας. Ο εκκαθαριστής έκανε το καλύτερο δυνατό. Υπήρξε ενδιαφέρον για τον διαγωνισμό από πέντε εταιρείες, αλλά συμμετείχαν δυο. Τα χρήματα της μίσθωσης θα πάνε κατά κύριο λόγο στην πληρωμή των απολυμένων της ΤΑΒ που είναι απλήρωτοι, καθώς και στους 15 συμβασιούχους που ήταν απλήρωτοι και αυτοί. Την ερχόμενη βδομάδα η ανάδοχος εταιρεία θα καταβάλει το 30% του μισθώματος, καθώς και την σχετική εγγυητική επιστολή.  Το 5% των εσόδων  του χιονοδρομικού θα πάνε υπέρ του δήμου, ενώ θα κάνουν δωρεάν χρήση του λιφτ  τα σχολεία της περιοχής και η Β΄ΜΚΔ" είπε, μεταξύ άλλων, ο κ.Βαλσαμίδης. Δείτε την τοποθέτηση του στο ακουστικό υλικό που ακολουθεί.
\

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου