Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Καγκελίδης: Αποτέλεσμα προσπαθειών ανθρώπων που αγαπούν αυτό που κάνουν το εξαήμερο του ΄Ευστάθιου Χωραφά΄ στην Πατρίδα

Το πρόγραμμα των εξαήμερων εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ευστάθιος Χωραφάς" στην Πατρίδα προς τιμήν της Αγίας Παρασκευής, καθώς και στις λοιπές και ποικίλες δράσεις του συλλόγου αναφέρθηκε ο Αντώνης Καγκελίδης σε συνέντευξη τύπου, το μεσημέρι της Δευτέρας, στα γραφεία του συλλόγου. Ο κ. Καγκελίδης αναφέρθηκε αρχικά σε διάφορες δράσεις του συλλόγου, όπως η ενίσχυση κοινωνικών φορέων (γηροκομείο Βέροιας, ΚΕΜΑΕΔ, εκκλησία και
ομάδα του χωριού κ.ά.), οι εξετάσεις για διπλώματα γεωργικών ανελκυστήρων για 200 και πλέον νέους αγρότες της περιοχής, αλλά και η πρόσφατη επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη, όπου συζητήθηκαν θέματα ενίσχυσης του συλλόγου, αλλά και υποδομών στην Πατρίδα. Ο κ. Καγκελίδης ευχαρίστησε τα ΜΜΕ για την πολύτιμη συνεισφορά τους στη διάδοση των εκδηλώσεων και αναφέρθηκε αναλυτικά στις ημέρες των εκδηλώσεων.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν τη Δευτέρα 21 Ιουλίου με τους Παρχαρίδη, Καγκελίδη στο τραγούδι, Σανίδη, Κωνσταντινίδη στη λύρα και Γιαχτζόγλου στο νταούλι.

Την Τρίτη 22 Ιουλίου θα εμφανιστούν οι Ορφανίδης και Παπαδόπουλος, ενώ το κλου των εκδηλώσεων θα είναι την Τετάρτη 23 Ιουλίου με την εμφάνιση της Ντιλέκ Κοτς και την πολυμελή ορχήστρα της.

Πέμπτη 24 Ιουλίου θα εμφανιστεί ο μοναδικός τροβαδούρος της Κρήτης και όχι μόνο, Νίκος Ζωιδάκης.



Παρασκευή 25 Ιουλίου Στάθης και Πέλα Νικολαΐδου δίνουν το ποντιακό χρώμα, ενώ οι εκδηλώσεις τελειώνουν το Σάββατο 26 Ιουλίου με τους αδελφ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου