Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Γιώργος vs Βασίλη. Η παλιά τους γνωριμία, οι στιχομυθίες τους στο δημοτικό συμβούλιο και η πρόβλεψη για …4η θέση του Βασίλη στις επόμενες δημοτικές εκλογές!!


Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα  η σχέση των δυο δημοτικών συμβούλων της φωτογραφίας μας, του κ. Γιώργου Βασιλείου, προέδρου της ΔΕΥΑΝ και του κ. Βασίλη Γώγου, επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, κρατάει από τα…παλιά. Ο Γιώργος και ο Βασίλης, κοντοχωριανοί οι δυο τους, ο ένας από το Ζερβοχώρι και ο άλλος από την Χαρίεσσα, κατατάχθηκαν την ίδια ημερομηνία και …τω καιρώ εκείνω, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πεζικού στην Κόρινθο.  Μετά από πολλά χρόνια ο κ. Γώγος ζήτησε από τον κ. Βασιλείου να συμμετάσχει στο «Καλλικρατικό» ψηφοδέλτιο του, τον Οκτώβριο του 2010, αλλά ο κ. Βασιλείου προτίμησε να συμπλεύσει με τον ιδεολογικά και κομματικά πολιτικό του χώρο, γεγονός που τον δικαίωσε, όπως φάνηκε φυσικά στην κάλπη. Η κόντρα τους από την αρχή της «Καλλικρατικής» θητείας του δημοτικού συμβουλίου καλά κρατεί, ενώ χαρακτηριστικοί είναι οι διάλογοι τους στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο.

Γώγος: Να
ζητήσει συγνώμη η ΔΕΥΑΝ από τους καταναλωτές της και να μην εισπράξει το δίμηνο της κατανάλωσης.
Βασιλείου:  Απαξιώ να απαντήσω

Γώγος: Να γίνει ομαδική ασφάλεια από κλοπές σε όλο τον δήμο, όπως ο…ΟΣΔΕ στους αγρότες.
Βασιλείου: Στον ΕΛΓΑ αναφέρεσαι.
( με αφορμή την καταψήφιση του κ. Γώγου πρότασης του τοπικού συμβουλίου της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Χαρίεσσας, για ένα έργο τηλεπικοινωνιών αξίας 1.500 ευρώ, στο οποίο ζήτησε προκήρυξη… διαγωνισμού!)
Γώγος: Το καταψηφίζω, να γίνει διαγωνισμός.
Βασιλείου: Διαγωνισμός για έργο 1.500 ευρώ; Με αυτά που κάνεις την άλλη φορά θα έρθεις τέταρτος στις εκλογές!
Γώγος: Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι.

Κρατάμε λοιπόν την πρόβλεψη του Γιώργου για τις επόμενες εκλογές, αλλά και την επισήμανση του Βασίλη για το πλευρό που πρέπει να κοιμάται ο Γιώργος! Όπως επίσης και το γεγονός ότι ο κ. Βασιλείου είναι από την φύση του χαρακτήρα του εκρηκτικός, όπως και ο κ. Γώγος άλλωστε και οι κόντρες τους είναι πέρα, για πέρα αυθόρμητες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου